aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕπιτεύχθηκαν 237 γκολ σε 38 αγώνες

Επιτεύχθηκαν 237 γκολ σε 38 αγώνες

Με το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το προηγούμενο Σάββατο η δράση στα πρωταθλήματα «Φούρνοι Ζορπάς». Οι μικροί ήρωες της ΠΟΑΠ έδειξαν για μία ακόμα φορά τις δυνατότητές τους. Η ποιότητα που υπάρχει στα παιχνίδια των μικρών της Π.Ο.Α.Π είναι ένα στοιχείο που μπορεί να το διακρίνει εύκολα κανείς, αφού τα μικρά ταλέντα δείχνουν τις ικανότητές τους κάθε εβδομάδα.

Οι αριθμοί για μία ακόμα αγωνιστική ήταν εντυπωσιακοί. 237 γκολ σε 38 αγώνες με τον μέσο όρο να είναι 6.23 γκολ ανά παιχνίδι! Τα περισσότερα γκολ τα είχαμε στην αναμέτρηση για την κατηγορία 2012 Premier ανάμεσα σε ΦΑΡΜΑ-STRIPES FA με το ματς να τελειώνει στο εντυπωσιακό 2-9! Τον ίδιο αριθμό τερμάτων, 11 συνολικά, είχαμε στις αναμετρήσεις ΕΑΣ Αγ. Δομετίου – Stripes Orange 4-7 για τη ηλικία 2009 και Galacticos – Stripes Orange 7-4 για την ηλικία 2010.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι σε όλα τα παιχνίδια είχαμε γκολ. Τα παραπάνω στοιχεία αφορούν την κατηγορία Premier ενώ στην κατηγορία Championship όλα τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΟΑΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ