aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΥπουργείο Υγείας: «Θα ενημερωθεί η Αστυνομία - Yπήρχε παρατυπία στην αναφορά εξέτασης και όχι αποτελέσματος»

Υπουργείο Υγείας: «Θα ενημερωθεί η Αστυνομία – Yπήρχε παρατυπία στην αναφορά εξέτασης και όχι αποτελέσματος»

Στην ΚΟΠ είναι από χθες το πόρισμα της επιτροπής που συστάθηκε από τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Δρ. Χριστίνας Γιαννάκη για τη διερεύνηση δειγμάτων παικτών της ΑΕΚ. O εκπρόσωπος Tύπου του Υπουργείου Υγείας, Κωνσταντίνος Αθανασίου σχολιάζοντας το συμπέρασμα της έρευνας όπως αυτό δημοσιοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24/1, δείτε ΕΔΩ) ανέφερε πως υπήρξαν παρατυπίες από συγκεκριμένο εργαστήριο στη διαδικασία αναφοράς των εξετάσεων και όχι αποτέλεσματος, ενώ αλλά όχι στο αποτέλεσμα των εξετάσεων, καθώς επίσης και παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Οι δηλώσεις του

«Όλες οι λεπτομέρειες είναι στο πόρισμα που έχει αποσταλεί στην ΚΟΠ. Μετά το πέρας της έρευνας, έχουν διαπιστωθεί παρατυπίες στη διαδικασία αναφοράς των εξετάσεων από συγκεκριμένο εργαστήριο, καθώς επίσης και παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Η υπόθεση έχει διαβιβαστεί στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, για να τύχει δέουσας και ανάλογης αντιμετώπισης βάσει των κανονισμών της, αν δηλαδή υπάρχει οποιαδήποτε επίπτωση στα άτομα που εμπλέκονται.

Yπήρχε παρατυπία στην αναφορά εξέτασης και όχι αποτελέσματος. Αυτό παρακολουθείται στενά από το Υπουργείο Υγείας. Υπάρχει και συνέχεια και θα πρέπει να δώσουμε το χρόνο. Ενημερώθηκε η ΚΟΠ, θα τύχει και σχετικής ενημέρωσης η Αστυνομία.

Να υπενθυμίσουμε στους πολίτες ότι σε κάθε περίπτωση, αν ένας πολίτης διενεργήσει εξέταση και υπάρχει αμφισβήτηση αποτελέσματος πρέπει αμέσως να επικοινωνεί με το Υπουργείο Υγείας, έτσι ώστε να παραπέμπεται μέσω των ιατρείων δημόσιων υγείας σε επαλήθευση ή επιβεβαίωση αν θέλετε του αποτελέσματας και δεν πρέπει ένας πολίτης να διακινείται ή να προσέρχεται σε άλλα εργαστήρια ή χημεία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ