aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠόρισμα Υπουργείου Υγείας: «Παρατυπίες από το εργαστήριο και παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων»

Πόρισμα Υπουργείου Υγείας: «Παρατυπίες από το εργαστήριο και παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων»

«Φωτιά» στο κυπριακό πρωτάθλημα ρίχνει το πόρισμα του Υπουργείου Υγείας για τα επίμαχα τεστ ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Σε ανακοίνωσή της η επιτροπή που συστάθηκε από την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Δρ. Χριστίνας Γιαννάκη σημειώνει πως έχουν διαπιστωθεί παρατυπίες στη διαδικασία αναφοράς των εξετάσεων από συγκεκριμένο εργαστήριο, καθώς επίσης και παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Πλέον το μπαλάκι είναι στα πόδια της ΚΟΠ, αφού το πόρισμα είναι στα χέρια του Αθλητικού Δικαστή, ο οποίος εκτός απροόπτου την Τετάρτη θα ανακοινώσει την απόφασή του για την ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους της αναμέτρησης με την ΑΕΚ που βρήκε την ομάδα της Λάρνακας νικήτρια με 2-1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διερεύνησης της ad hoc επιτροπής που συστάθηκε από την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Δρ. Χριστίνας Γιαννάκη για τη διερεύνηση δειγμάτων παικτών της ΑΕΚ, τα οποία στάλθηκαν στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής ως εργαστήριο αναφοράς COVID-19 και έτυχαν περαιτέρω επεξεργασίας.

Μετά το πέρας της έρευνας, έχουν διαπιστωθεί παρατυπίες στη διαδικασία αναφοράς των εξετάσεων από συγκεκριμένο εργαστήριο, καθώς επίσης και παραβίαση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Η υπόθεση έχει διαβιβαστεί στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για να τύχει δέουσας και ανάλογης αντιμετώπισης βάσει των κανονισμών της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ