aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Ξένος για σένανε κι εχθρός θα ’μαι από σήμερα και μπρος»

«Ξένος για σένανε κι εχθρός θα ’μαι από σήμερα και μπρος»

Θα είναι υποκριτικό να κατηγορηθούμε ότι φτιάχνουμε κλίμα πριν από το αποψινό ντέρμπι. Δεν χρειαζόμαστε εμείς για να θυμηθεί κανείς ότι ο ΑΠΟΕΛ απέκτησε το καλοκαίρι τρεις ποδοσφαιριστές από τη Γεωργία, οι οποίοι ήρθαν στην Κύπρο πριν από έναν χρόνο για την Ανόρθωση.

Τους οποίους έφερε στη χώρα μας ο «συγχωριανός» τους Τιμούρ Κετσπάγια. Οι κακές γλώσσες μάλιστα έλεγαν ότι οι Μουρτάζ Νταουσβίλι, Γκιόργκι Κβιλιτάια και Τορνίκε Οκριασβίλι έφυγαν λόγω κακών σχέσεων με τον πρώην προπονητή τους.

Ο τελευταίος βεβαίως θα είναι ο μεγάλος απών, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ματς της περασμένης Δευτέρας με την ΠΑΕΕΚ. Τα πονηρά μυαλά μάλιστα, σκέφτηκαν ότι μπορεί και να το έκανε σκοπίμως, για να μην τύχει «θερμής» υποδοχής απόψε (εμείς βεβαίως δεν πιστεύουμε κάτι τέτοιο…).

Όπως και να έχει, ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας» και οι δύο συμπατριώτες του, που έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν, θα είναι κεντρικά πρόσωπα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Όλοι ξέρουν βεβαίως τι σημαίνει αυτό. Από πρώτο χέρι το γνωρίζει ο Κετσπάγια, ο οποίος βρέθηκε στην ίδια μοίρα μαζί τους τη σεζόν 2015-16, όταν επέστρεψε στο γήπεδο της Ανόρθωσης ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ.

Ε, θα έχει και ενδιαφέρον πώς θα υποδεχτεί ο Γεωργιανός τους συμπατριώτες του στο ποδοσφαιρικό «σπίτι» του. Θα μιλήσουν; Δεν θα ανταλλάξουν λέξη; Θα είναι σαν να μη συμβαίνει τίποτα; Η απάντηση σε λίγες ώρες…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ