aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΒρίσκεται σε καλό δρόμο η ΕΝΠ…

Βρίσκεται σε καλό δρόμο η ΕΝΠ…

Τρεις αγωνιστικές αήττητη στα πλέι άουτ, με δύο νίκες επί βασικών ανταγωνιστών της και μία ισοπαλία στην έδρα της μεγαλύτερης ομάδας του β’ ομίλου (Ανόρθωση). Αποτελέσματα που φανερώνουν πως η Ένωση Νέων Παραλιμνίου βρίσκεται σε καλό δρόμο, στην προσπάθειά της να πετύχει την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία.

Το προψεσινό 2-1 στην έδρα του Ερμή ανέβασε τους βυσσινί στη δεύτερη θέση και σήμερα θα ξέρουν αν θα παραμείνει εκεί. Είναι γεγονός πως το τρίποντο ήρθε με μεγάλη δυσκολία και η εμφάνιση δεν ήταν η καλύτερη μεσοαμυντικά, ειδικά στο πρώτο 15λεπτο του δεύτερου ημιχρόνου. Ωστόσο, στο τέλος της ημέρας μέτρησε η αντίδραση μετά την ισοφάριση των «φτεροπόδαρων», που τελικώς απέφερε καρπούς.

Στα θετικά το τρίτο γκολ του νεοαποκτηθέντος Μηνά Αντωνίου, ο οποίος δικαιώνει τους βυσσινί για την επιλογή τους να τον αποκτήσουν δανεικό από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός μπήκε στο πετσί της ομάδας και όσο περνά ο καιρός, παίρνοντας όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ανεβαίνει και αποδεικνύεται πολύτιμος για τον Κάριτ Φελκ.

Όσο για το επόμενο παιχνίδι, οι βυσσινί θα υποδεχτούν την άλλη Κυριακή στο «Τάσος Μάρκου» την Πάφος FC. Ο Δανός προπονητής θα περιμένει να δει αν θα έχει τον Μπόρις Κλέιμαν στη διάθεσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ