aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΛίβερπουλ - Τότεναμ 4-2: Ξέσπασε στο Άνφιλντ και στέλνει την Άστον Βίλα στο Champions League...

Λίβερπουλ – Τότεναμ 4-2: Ξέσπασε στο Άνφιλντ και στέλνει την Άστον Βίλα στο Champions League (vid)

Η Λίβερπουλ επιβλήθηκε με 4-2 της Τότεναμ και η πρώτη νίκη έπειτα από δύο γκέλες ουσιαστικά στέλνει την Άστον Βίλα για πρώτη φορά στο Champions League

Η Λίβερπουλ αγωνίστηκε χωρίς άγχος στόχου για πρώτη φορά έπειτα από καιρό και ξέσπασε στην Τότεναμ που επίσης βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Το 4-2 στο «Άνφιλντ» για την 36η αγωνιστική της Premier League δεν άλλαξε τις θέσεις των δύο ομάδων, όμως ωφέλησε μία τρίτη, την Άστον Βίλα, που μόνο με θαύμα πλέον χάνει το Champions League.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρέθηκε στο βασικό σχήμα του Γιούργκεν Κλοπ (και ο Κώστας Τσιμίκας εκτός αποστολής) ύστερα από τον τσακωμό τους την προηγούμενη εβδομάδα, με τον Αιγύπτιο να σκοράρει μόλις στο 16′, δείχνοντας ότι δεν ξεχνάει την τέχνη του.

Στον αγωνιστικό χώρο υπήρχε μόνο μία ομάδα και απόδειξη ήταν το 2-0 στο 45′, όταν ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ, Άντι Ρόμπερτσον, βρέθηκε έξω από τη μικρή περιοχή της Τότεναμ για να πλασάρει ανενόχλητος.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου είχε μόλις μία τελική σε αυτό το διάστημα και δεν άρχισε καλύτερα στο 2ο μέρος, με τους Κόντι Χάκπο και Χάρβεϊ Έλιοτ να αυξάνουν τον δείκτη του σκορ πριν από τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Οι Λονδρέζοι μπήκαν στο παιχνίδι αρκετά αργά, πέτυχαν δύο γκολ με τους Ρισάρλιζον και Χιονγκ-Μιν Σον, όμως βλέπουν την τετράδα να κάνει φτερά και πλέον να κινδυνεύουν να υποχωρήσουν κι άλλο στη βαθμολογία.

Η βαθμολογία:

Vathmologia

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ