aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘύρα 9: «Για μια κοινωνία απαλλαγμένη από τα καπιταλιστικά δεσμά»

Θύρα 9: «Για μια κοινωνία απαλλαγμένη από τα καπιταλιστικά δεσμά»

Για τη δράση τους ενόψει της Πρωτομαγιάς ενημερώνουν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας.

Αναλυτικά:

Η Πρωτομαγιά είναι μέρα της εργατιάς, μέρα μνήμης και αγώνα για μας, μέρα ταξικής ανάτασης και όχι ανάπαυσης. Μέρα που θα είμαστε στον δρόμο, όπως κάθε χρόνο.

Δεν ξεχνάμε την ιστορία μας κι από πού προερχόμαστε. Έχουμε σαν φάρο το ένδοξο 1948, χρονιά των μεγαλύτερων και μαχητικών απεργιών. Τότε Ε/Κ και Τ/Κ εργάτες έδωσαν ηρωικές μάχες, ενάντια στα αφεντικά, τους αποικιοκράτες, τους φασίστες απεργοσπάστες και τους μπάτσους που δεν δίσταζαν ακόμα και να πυροβολήσουν τους απεργούς.

Σαν ΘΥΡΑ 9 συμμετέχουμε στην καθιερωμένη Πρωτομαγιάτικη πορεία με δικό μας μαζικό, οργανωμένο και ανεξάρτητο μπλοκ. Μαζευόμαστε την πρώτη Μάη στις 15:30 στον κεντρικό μας σύνδεσμο και από εκεί αναχωρούμε για την πλατεία Σολωμού (στα λεωφορεία κοντά στην πλατεία ελευθερίας).

Δίνουμε όλοι δυναμικό παρών στην κινητοποίηση και στέλνουμε το μήνυμα πως παλεύουμε για ένα εργατικό κίνημα ταξικό και δικοινοτικό, ικανό να αντισταθεί και να πολεμήσει τις δυνάμεις του κεφαλαίου, να περάσει στην αντεπίθεση για την επανένωση και απελευθέρωση, για μια κοινωνία απαλλαγμένη από τα καπιταλιστικά δεσμά, για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση.

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ Ή ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ