aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣυνελήφθη ο οδηγός που πέρασε μέσα από το πλήθος στον Ενάεριο

Συνελήφθη ο οδηγός που πέρασε μέσα από το πλήθος στον Ενάεριο

Η Αστυνομία συνέλαβε το απόγευμα της Πέμπτης 39χρονο Κύπριο, ο οποίος φέρεται να ήταν ο οδηγός του οχήματος που πέρασε μέσα από το πλήθος και παρέσυρε 24χρονο οπαδό της ΑΕΛ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ οπαδών του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, στη Λεμεσό, το βράδυ της Τρίτης.

Ο 39χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε από χθες ένταλμα σύλληψης του, φαίνεται να συνεργάζεται με τους αστυνομικούς ανακριτές και έδωσε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του αφού αξιοποίησαν οπτικό υλικό από τα διάφορα βίντεο που κατέγραψαν την πορεία του οχήματος στην περιοχή του Εναέριου. Από τις μαρτυρίες, φαίνεται ότι πρόθεση του οδηγού ήταν να επιτεθεί με το όχημα στους οπαδούς και ότι δεν πρόκειται για ατύχημα.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Υπενθυμίζεται πως ο 24χρονος που παρασύρθηκε από το όχημα, τέθηκε σήμερα υπό πενθήμερη κράτηση, για συμμετοχή του στα επεισόδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ