aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΣφραγίζεται το πρώτο εισιτήριο για το καρέ

Σφραγίζεται το πρώτο εισιτήριο για το καρέ

Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (4-1), αλλά και τη διαφορά δυναμικότητας, δεν χρειάζονται πολλά – πολλά για να λεχθεί ξεκάθαρα ότι η Πάφος FC είναι με το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου Coca-Cola.

Κι ας λέμε πάντα ότι, στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ. Η παφιακή ομάδα, λοιπόν, είναι το φαβορί και για δεύτερη νίκη επί της Δόξας (18:00, Cablenet1), που θα την οδηγήσει πανηγυρικά στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Θα είναι η πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2017-18, όταν και πάλι απέκλεισε τη Δόξα (2-2, 2-1). Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο «Στέλιος Κυριακίδης», στον επαναληπτικό αγώνα για την προημιτελική φάση.

Το άνετο «διπλό» στο πρώτο ματς, δίνει τη δυνατότητα στον Μπεργκ να φρεσκάρει την ομάδα του, κάνοντας διαχείριση του έμψυχου δυναμικού ενόψει και της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος. Δεν τίθεται θέμα υποτίμησης. Άλλωστε έχει μεγάλο ρόστερ, που του δίνει την ευχέρεια να προβεί σε διαφοροποίηση επιλογών, χωρίς να χάσει η ομάδα από τη δυναμικότητά της. Η Πάφος FC έχει ως στόχο να το πάρει μέχρι τέλους σε διπλό ταμπλό.

Από την άλλη, η Δόξα μετά το αποτέλεσμα στην Περιστερώνα στο πρώτο ματς, που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο έως αδύνατο να ανατραπεί, έχει το μυαλό στο πρωτάθλημα. Άλλωστε, μετά τη νίκη επί της Καρμιώτισσας θα θελήσει να δώσει και συνέχεια σε λίγες ημέρες ξανά στο «Στέλιος Κυριακίδης» απέναντι στον Ακρίτα, που θα συμβάλει στην προσπάθειά της για παραμονή στην Κατηγορία. Όπως και στο πρώτο παιχνίδι έτσι και σήμερα, ο Σακκάς θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ