aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠίττας: «O Μπεργκ με ήθελε σε Ομόνοια και Πάφος FC»

Πίττας: «O Μπεργκ με ήθελε σε Ομόνοια και Πάφος FC»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Kick Off» της Cablenet βρέθηκε ο Ιωάννης Πίττας. Μεταξύ άλλων μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του και την απόφαση του να αγωνιστεί στην ΑΙΚ Στοκχόλμης, σχολιάζοντας και την εξαιρετική περίοδο που διανύει από το πρώτο κιόλας παιχνίδι στην ομάδα της Σουηδίας.

Ο Κύπριος διεθνής αναφέρθηκε επίσης και στη συνεργασία του με τον προπονητή του Χένινγκ Μπεργκ ενώ αποκάλυψε και το παρασκήνιο της μετεγγραφής του στην ομάδα του Νορβηγού τεχνικού, ο οποίος τον ήθελε και στην ΑΙΚ Στοκχόλμης αλλά και όταν ήταν τεχνικός σε Ομόνοια και Πάφος FC.

Ο Ιωάννης Πίττας σχολίασε επίσης την φετινή πορεία του Απόλλωνα ενώ αποκάλυψε ποιες ομάδες θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου.

Επίσης, αναφέρθηκε τα άμεσα σχέδια του για παραμονή στο εξωτερικό, για το ποια ομάδα θα διαλέξει εάν επιστρέψει στο κυπριακό πρωτάθλημα, την σχέση που έχει με τον πατέρα του, Πάμπο Πίττα αλλά και την μεταξύ τους επίδοση, την οποία ισοφάρισε.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ