aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ενδεκάδα με Εφραίμ, στη «φωτιά» Κοσταντίνοφ και Τσεπάκ!

ΑΠΟΕΛ: Ενδεκάδα με Εφραίμ, στη «φωτιά» Κοσταντίνοφ και Τσεπάκ!

Με τον Γιώργο Εφραίμ αντί του τιμωρημένου Μαρκίνιος παρατάσσει τον ΑΠΟΕΛ ο Ρικάρντο Σα Πίντο στο ντέρμπι «αιωνίων» με την Ομόνοια, για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ. Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τη λύση του έμπειρου μεσοεπιθετικού αντί τον Τάσο Δώνη.

Στη… φωτιά οι Κοσταντίνοφ και Τσεπάκ, οι οποίοι είναι στο όριο κίτρινων καρτών, με τον Σα Πίντο να στέλνει το μήνυμα ότι η προσοχή είναι στο σημερινό παιχνίδι και όχι στο επόμενο. Ο Μπέλετς θα είναι στην εστία, με τετράδα στην άμυνα τους Τσεπάκ, Πέτροβιτς, Ντβάλι και Σούσιτς. Οι Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο και Σαρφό αποτελούν την τριάδα στη μεσαία γραμμή με τους Εντονγκαλά (δεξιά) και Εφραίμ (αριστερά) να πλαισιώνουν τον προωθημένο Κβιλιτάια.

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Τσεπάκ, Πέτροβιτς, Ντβάλι, Σούσιτς, Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Σαρφό, Εντονγκαλά, Εφραίμ, Κβιλιτάια.

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Σιπριάνο, Ζέφτε, Γουίλσον, Βιγιαφάνιες, Μαϊόλι, Κρέσπο, Σατσιάς, Τομανέ, Γουίλερ, Μεχρί, Δώνης.

Gmqmqzowyaan4dh

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ