aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠαναγή: «Από την Αστυνομία μου είπαν ότι δεν έλεγξαν την ΚΟΠ για διαφθορά»!

Παναγή: «Από την Αστυνομία μου είπαν ότι δεν έλεγξαν την ΚΟΠ για διαφθορά»!

Μετά από αρκετούς μήνες ο πρώην διεθνής διαιτητής, Μάριος Παναγή επανήλθε με νέα ανάρτηση του στα Social Media με θέμα το ποδόσφαιρό μας.

«Επειδή ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης απλά ζει όπως πάντα μέσα σε γυάλινο σπίτι όπως έμαθε, να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους», αναφέρει αρχικά και μεταξύ άλλων σημειώνει:

«Τον Emilio Garcia από το τμήμα διαφθοράς της ΟΥΕΦΑ ποτέ δεν τον κάλεσε ο ίδιος στη Κύπρο.

* Ο τρόπος αποστολής των φακέλων παραμένει ο ίδιος και πότε δεν έχει αλλάξει από την ΟΥΕΦΑ και πότε από καμία εισήγηση της ΚΟΠ προς την ΟΥΕΦΑ. Απλά ο ίδιος έχει επιλέξει αυτή τη δημόσια τοποθέτηση για τους δικούς του πάντα λόγους και όπως φαίνεται μετά από κάτσαδα και παρατηρήσεις που ίσως να έχει δεχθεί.

* Ο πρόεδρος της ΚΟΠ πάρα της δημόσιες τοποθετήσεις του ότι μετά τις δικές μου καταγγελίες έχει βρεθεί καθαρή (σ.σ. προφανώς ο Μάριος Παναγή εννοεί την ΚΟΠ), απλά να πούμε ότι κανένας έλεγχος δε υπήρξε από την Αστυνομία γιατί όπως οι ίδιοι μου ανέφεραν σε πρόσφατη συνάντηση δεν έλεγξαν την ΚΟΠ για διαφθορά και όποια παρατυπία, αφού δεν μπορούν όπως είπαν να το κάνουν γιατί θεωρούν την ΚΟΠ σαν ιδιωτική εταιρεία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ