aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΘα ψάξει το «διπλό» και την άνεσή της…

Θα ψάξει το «διπλό» και την άνεσή της…

Η προετοιμασία της Πάφος FC για το παιχνίδι με τη Δόξα θα συνεχιστεί σήμερα. Στόχος είναι το «διπλό», που θα δώσει στην ομάδα μεγαλύτερη άνεση ενόψει της συνέχειας. Ο Στίβεν Πρέσλι είδε την ομάδα του να κοιτάζει στα μάτια τον ΑΠΟΕΛ, χωρίς όμως να έχει βαθμολογικό κέρδος. Την Κυριακή, όμως, το ματς απέναντι σ’ έναν αντίπαλο της ίδιας περίπου δυναμικότητας έχει τεράστια σημασία. Η Δόξα προέρχεται από τη νίκη επί της Ομόνοιας στο Κύπελλο και θα επιδιώξει άλλη μια θετική εμφάνιση και επιτυχία.

Ο τεχνικός της παφιακής ομάδας, έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, πλην του τραυματία Ντομίνγκες και αυτό κάνει πιο εύκολο το έργο του στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Σε ακόμη ένα παιχνίδι αναμένεται ότι θα προτιμήσει τους Σικόρσκι και Μπεριγκό στην επίθεση.

Θα ξεκαθαρίσει αύριο αν στο αρχικό σχήμα θα χωρέσει και ο Ντεούλ, επίσης ένας αξιόλογος επιθετικός, που πέτυχε χατ – τρικ στην εξάρα επί του Άρη στο Τσίρειο. Σε εκείνο τον αγώνα είχε περάσει ως αλλαγή. Το θετικό είναι πως ο Πρέσλι βρήκε το… κουμπί της ομάδας του στην άμυνα, με τους Κομπανί, Ταραβέλ, Γκουλόν και Γιάνζα να αποτελούν την ιδανική τετράδα μπροστά από τον Κόπριβετς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ