aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΣτο μυαλό του Ζέλικο Κόπιτς

Στο μυαλό του Ζέλικο Κόπιτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από τους δύο αγώνες του τουρνουά στο οποίο έλαβε μέρος η Πάφος FC θα πρέπει να έχει βγάλει αρκετά συμπεράσματα ο Ζέλικο Κόπιτς. Ο Κροάτης προπονητής ανάλαβε μια δύσκολη αποστολή, την οποία καλείται να φέρει εις πέρας και δεν είναι άλλη από την ανάκαμψη της ομάδας και την παραμονή της στην Α’ κατηγορία. Στα πλείστα παιχνίδια, παρότι οι «γαλάζιοι» δεν πήραν τα καλύτερα αποτελέσματα, απέδειξαν ότι διαθέτουν καλούς ποδοσφαιριστές.

Μένει μόνο στη συνέχεια του πρωταθλήματος να βελτιωθούν και μην επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν κυρίως στο ματς με τον Ερμή. Από σήμερα η προσοχή εστιάζεται στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Ένωση. Πρόκειται για σημαντικό αγώνα, από αυτούς που θεωρούνται έξι βαθμών. Ο Κουλς φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς, με τον Κόπιτς να αρχίσει να φτιάχνει στο μυαλό του την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο «Στέλιος Κυριακίδης». Το θετικό είναι πως οι ποδοσφαιριστές έχουν αρχίσει να εμπεδώνουν αυτά που τους ζητάει στον αγωνιστικό χώρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ