aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος: Πρώτης τάξεως ευκαιρία για να… ξεφύγει

Πάφος: Πρώτης τάξεως ευκαιρία για να… ξεφύγει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Την ευκαιρία όχι μόνο να απομακρυνθεί για τα καλά από τον πυθμένα, μα και να ξεφύγει από την προτελευταία θέση, έχει σήμερα η Πάφος FC, που υποδέχεται τον ουραγό Ερμή. Το συγκρότημα του Ζέλικο Κόπιτς θα κυνηγήσει τους τρεις βαθμούς, που θα το φέρουν εκτός των θέσεων που οδηγούν στον υποβιβασμό, για πρώτη φορά από την αφαίρεση εφτά βαθμών.

Επίσης, δεν είναι σύνηθες φαινόμενο για τους γαλάζιους να φτάνουν σε τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Έτσι, θα το επιδιώξει απόψε, μετά τις επιτυχίες επί της Ομόνοιας (0-1) και του ΑΠΟΕΛ (0-2).

Από εκεί και πέρα, δεν έχουν δικαίωνα να αγωνιστούν λόγω καρτών οι Καρώ και Φιλιώτης, ενώ είναι τραυματίας ο Κουλς. Παρά τις τρεις απουσίες, όμως, η Πάφος FC έχει αρκετές επιλογές για να κτυπήσει το ματς και να φύγει νικήτρια από το «Στέλιος Κυριακίδης».

Ο Κόπιτς ποντάρει πολύ στην άριστη αγωνιστική κατάσταση (κυρίως) των επιθετικών Ανγκούλο, Νέμετς και Ράκελς. Θα προσέξει, ασφαλώς, και να μη δεχθεί γκολ η ομάδα του. Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, λόγω και της σημασίας του. Το σίγουρο είναι πως στην έδρα της, η παφιακή ομάδα θα έχει τον πρώτο λόγο, όμως για να πάρει αυτό που θέλει θα πρέπει να αξιοποιήσει τις δυνατότητές της και να μην υπάρξει χαλάρωση σε κανένα σημείο του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ