aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Το αήττητο δοκιμάζεται στο Τσίρειο

Πάφος FC: Το αήττητο δοκιμάζεται στο Τσίρειο

Η τελευταία φορά που η Πάφος FC απώλεσε βαθμούς ήταν στο Τσίρειο με αντίπαλο τον Απόλλωνα, την 1η Οκτωβρίου, όταν έμεινε στην ισοπαλία 1-1. Σήμερα, η ομάδα του Μπεργκ θα βρεθεί στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ (19:00, Cytavision1) και θέλει αυτή τη φορά να φύγει με το «διπλό», που θα της επιτρέψει να αυξήσει έστω και προσωρινά τη διαφορά από τη 2η θέση.

Στα προηγούμενα δύο ντέρμπι εκτός έδρας, με ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, η παφιακή ομάδα έμεινε στην ισοπαλία με το ίδιο σκορ (1-1). Τώρα θέλει να είναι αλλιώς, να πάρει το «διπλό» και να συνεχίσει την τρελή πορεία της, το αήττητο σε 10 αγώνες και να φθάσει το σερί νικών στις πέντε.

«Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με την ΑΕΛ», είπε ο Μπεργκ σε δηλώσεις του στη σελίδα της Πάφος FC. Ο Νορβηγός τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την στήριξη του κόσμου, την οποία θεωρεί δεδομένη και στο σημερινό παιχνίδι. Στην Πάφο γνωρίζουν πως απέναντί τους θα έχουν μια ομάδα που προέρχεται από σερί 4 νικών, είναι στα καλύτερά της και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για τη νίκη.

Ο προπονητής της παφιακής ομάδας ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της ομάδας του, χωρίς να υπολογίζει τους τραυματίες Ζάιρο και Ντράγκομιρ, αλλά και τον τιμωρημένο Κβίντα. Εάν ο Αμπντουραχίμι δεν είναι απόλυτα έτοιμος, τη θέση στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει εκτός απροόπτου ο Αλ Γκαντιουί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ