aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Μόνοι μας και όλοι τους» το μήνυμα της ΑΕΚ για τις εκλογές της ΕΠΟ

«Μόνοι μας και όλοι τους» το μήνυμα της ΑΕΚ για τις εκλογές της ΕΠΟ

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μετά το επεισόδιο του Μάκη Γκαγκάτση και του Ματίας Αλμέιδα στο ντέρμπι των δύο ομάδων (3-2) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής ανάμεσα στις δύο πλευρές και ήρθε να προστεθεί σε άλλα σημαντικά γεγονότα που είχαν ήδη ραγίσει το γυαλί. Κάποια είδαν το φως της δημοσιότητας ενώ άλλα όχι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του monobala.gr, η ΑΕΚ έστειλε non paper μήνυμα στις ποδοσφαιρικές Ενώσεις της ΕΠΟ με τις οποίες διατηρεί καλές σχέσεις. Ήταν ξεκάθαρο εν όψει των εκλογών της ομοσπονδίας τον Ιούλιο. Η Ένωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Πάμε μόνοι μας. Είμαστε δυνατοί». Επισημαίνει τον αριθμό των Ενώσεων που θα κινηθούν για να πάρουν τον έλεγχο της Ομοσπονδίας και ουσιαστικά από αυτές θα προκύψει ο υποψήφιος πρόεδρος, που θα είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ. Δεν γίνεται ωστόσο αναφορά σε κάποιο πρόσωπο.

«Τελείωσε, πάμε μόνοι μας στις εκλογές»

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και τις προθέσεις του ΠΑΟΚ. Πριν η ΑΕΚ στείλει το μήνυμα, ο δικέφαλος του Βορρά είχε ήδη πάρει τις αποφάσεις του. Τα ηγετικά στελέχη δεν υπολογίζουν πλέον τη συμμαχία με την ΑΕΚ για τις εκλογές. Δεν στηρίζονται σε αυτό το ενδεχόμενο. Αποφάσισαν να κινηθούν κόντρα στην ΑΕΚ. Μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες που ακούστηκαν ήταν η εξής: «Τελείωσε, πάμε μόνοι μας στις εκλογές. Δεν υπάρχει συμμαχία με την ΑΕΚ».

Απασφαλίζουν μετά το Πάσχα

Προφανώς προσέξατε ότι οι δύο ομάδες χρησιμοποιούν σχεδόν τις ίδιες λέξεις, αναφορικά με τις μελλοντικές τους προθέσεις και την τακτική που θα ακολουθήσουν. Μετά το Πάσχα θα αρχίσει το …πανηγύρι. Θα γίνει καταμέτρηση δυνάμεων μέσω συγκεντρώσεων, συζητήσεων και επαφών με τις Ενώσεις. Στην παρούσα φάση ο ΠΑΟΚ φαίνεται να έχει το προβάδισμα αλλά η αντεπίθεση της ΑΕΚ αναμένεται να είναι δυνατή. Το θέμα είναι ότι γυαλίζει το μάτι και των δύο πλευρών που αποφάσισαν να συγκρουστούν σε όλα τα επίπεδα. Με τα play offs να μην έχουν ολοκληρωθεί και την μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος να μαίνεται. Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της ΕΠΟ μόλις άρχισε και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί το καλοκαίρι.

ΠΗΓΗ:monobala.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ