aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Συμφωνία για Μπάιριτς, παλεύει για Κανέ

Πάφος FC: Συμφωνία για Μπάιριτς, παλεύει για Κανέ

Η διοίκηση της Πάφος FC, διατηρούσε ανοιχτή γραμμή με την αντίστοιχη της Σλόβαν Μπρατισλάβας για τη μετεγγραφή του Κέναν Μπάιριτς. Οι επαφές έφεραν αποτέλεσμα και η επιθυμία του δυναμικού αμυντικού και της Πάφου γίνεται πραγματικότητα.

Ο ποδοσφαιριστής που έπαιξε με τη μορφή δανεισμού την περασμένη σεζόν θα εξακολουθήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Πάφος FC και την επόμενη σεζόν. Το ίδιο επιθυμούν οι άνθρωποι της ομάδας να συμβεί με τον Κανέ. Ο μέσος του Ολυμπιακού Πειραιώς ενδιαφέρει τους ανθρώπους της Πάφου να παραμείνει και σύντομα αναμένεται να προκύψουν ουσιαστικές εξελίξεις.

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Χέφτε Μπετανκόρ, με τον Ισπανό επιθετικό να επιστρέφει στην Κλουζ, η οποία διατηρεί τα δικαιώματά του. Ο 29χρονος δεν εγκλιματίστηκε στην παφιακή ομάδα και δεν έδωσε λύσεις στο σκοράρισμα. Παρά το πολύ καλό βιογραφικό και τις παραστάσεις που κουβαλά, κατέγραψε μόλις 12 συμμετοχής και σκόραρε 1 φορά.

Χθες, η Πάφος FC ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του δανεισμού και του Φίλιπ Μαϊτσχροβιτς, με τον Πολωνό τερματοφύλακα να επιστρέφει στη Ραντόμιακ. Ο νεαρός πορτιέρο αποκτήθηκε από την παφιακή ομάδα ως εναλλακτική επιλογή και δεν κατέγραψε ούτε… μισή συμμετοχή. Ο Μπεσάρτ Αμντουραχίμι, υπενθυμίζεται, αποχώρησε από τους γαλάζιους της Πάφου και συνεχίζει στον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ