aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Από τον καιρό του Μπόι Ντεούλ

Πάφος FC: Από τον καιρό του Μπόι Ντεούλ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

H Πάφος FC απέδειξε σε άλλον έναν αγώνα πως υπερέχει των πλείστων ομάδων που απαρτίζουν τον δεύτερο όμιλο και, ασφαλώς, ότι με λίγη περισσότερη προσοχή στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος θα μπορούσε να συμμετέχει στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας.

Προχθές, πανηγύρισε την τέταρτη διαδοχική νίκη και πέμπτη συνολικά στα πλέι οφ, «βάζοντας» αυτήν τη φορά την Καρμιώτισσα στα δίχτυα! Οι Πάντσεον (15’), Μέρφι (37’, 67’), Μπεριγκό (53’) και Τόρες (72’, 79’) υπέγραψαν την πιο ευρεία φετινή νίκη της ομάδας του Στιβ Κωνσταντινίδη με 6-0.

Για να ακριβολογούμε, τέτοιο αποτέλεσμα έχει να πετύχει η Πάφος FC εδώ και σχεδόν τρία χρόνια! Η προηγούμενη φορά που έριξε «εξάρα» ήταν στις 6 Φεβρουαρίου 2018, όταν στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής… κερνούσε αβέρτα γκολ τον Άρη. Σε εκείνο το παιχνίδι είχαν πετύχει χατ-τρικ δύο ποδοσφαιριστές. Αναφερόμαστε στους Ντάνιελ Σικόρσκι (18΄, 34΄, 42΄) και Μπόι Ντεούλ (81΄, 84΄, 90΄+1). Ο πρώτος, μάλιστα, αγωνίζεται στην ομάδα της Λεμεσού και αποτελεί το πρώτο της «κανόνι». O δεύτερος έπαιξε για μία σεζόν στην Πάφος FC, μετρώντας 36 αγώνες και 6 τέρματα.

Δύο φορές η παφιακή ομάδα έφτασε ένα μόλις γκολ πριν ο φωτεινός πίνακας «δείξει» το σκορ 6-0, σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό. Στις 5 Δεκεμβρίου 2018 για τον θεσμό του Κυπέλλου και στις 7 Ιανουαρίου 2021 για το πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ