aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Απ’ εκεί που έμεινε και με φόντο την κορυφή

Πάφος FC: Απ’ εκεί που έμεινε και με φόντο την κορυφή

Να συνεχίσει απ’ εκεί που έμεινε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος θα επιδιώξει η Πάφος FC, στη σημερινή (19:00) εντός έδρας αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Οθέλλο. Με φόρα και ψυχολογία μετά τις τρεις διαδοχικές νίκες που προηγήθηκαν, για πρώτη φορά κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, η παφιακή ομάδα θα υποδεχτεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» τους νεοφώτιστους με μοναδικό στόχο το τρίποντο, προκειμένου να δώσει συνέχεια στην ανοδική της πορεία.

Εφόσον τα καταφέρει θα είναι σε θέση να «εκμεταλλευτεί» ενδεχόμενη απώλεια βαθμών του πρωτοπόρου ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη, προκειμένου να μείωσει περισσότερο την απόσταση από την κορυφή.

Οι γαλάζιοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, με τον Χουάν Κάρλος Καρσέδο να είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Εξέτισαν την ποινή τους και είναι ξανά διαθέσιμοι οι Τζόσεφ Κβίντα, Ζόρνταν Ικόκο και Μπρούνο, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ