aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣΠάφος FC: Τέτοια ευκαιρία... πρώτη φορά

Πάφος FC: Τέτοια ευκαιρία… πρώτη φορά

Η Πάφος FC βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ σε κατάκτηση ενός τίτλου, αλλά και πρώτης παρουσίας στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Για πρώτη φορά θα παίξει σε τελικό κυπέλλου, ενώ τερματίζοντας τέταρτη θα έχει «κλειδωμένη» την ευρωπαϊκή παρουσία ακόμη κι αν χάσει στον τελικό. Τα δύο ματς με αντίπαλο την Ομόνοια, στις 11 και 18 Μαΐου, θα καθορίσουν εάν θα είναι επιτυχημένη ή όχι η σεζόν. Εδώ που έφθασε η παφιακή ομάδα, δεν θέλει να σκέφτεται πως δεν θα πετύχει ένα στόχο που τα τελευταία χρόνια αποτελεί όνειρο.

Πιθανή κατάκτηση του κυπέλλου, θα είναι το επιστέγασμα μιας πολυετούς προσπάθειας των Ρώσων επενδυτών, που δαπάνησαν πολλά χρήματα για να φτιάξουν μια ποιοτική ομάδα, ικανή να πάρει τίτλους και να παίζει στην Ευρώπη. Ε, λοιπόν, η φετινή σεζόν είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Παφίτες να γράψουν Ιστορία.

Δεν είναι εύκολο, όχι όμως και ακατόρθωτο. Η ομάδα του Καρσέδο έχει την ποιότητα να στεφθεί κυπελλούχος, έστω κι αν απέναντί της θα έχει πολύπειρο αντίπαλο. Προέχει το ματς πρωταθλήματος, σε μια προσπάθεια να φθάσει στη νίκη και προσδοκώντας σε απώλεια βαθμών του Άρη για να τερματίσει τέταρτη και ακολούθως θα φουλάρει για τον τελικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ