aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης - Πάφος FC: Πάνοπλοι και αισιόδοξοι

Άρης – Πάφος FC: Πάνοπλοι και αισιόδοξοι

Σπουδαίο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 17:00 στο Τσίρειο Στάδιο. Ο Άρης, που βρίσκεται στο τρίτο σκαλοπάτι, υποδέχεται την ανεβασμένη Πάφος FC, η οποία βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλει να αναρριχηθεί στις υψηλότερες θέσεις.

Οι δύο ομάδες στοχεύουν σε άλλη μία νίκη ώστε να ολοκληρώσουν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στο πρώτο μισό της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα να κοιτάξουν τη συνέχεια.

Οι πράσινοι της Λεμεσού, που αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του μαραθωνίου, θέλουν να αντιδράσουν άμεσα μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Ομόνοια και να εκμεταλλευτούν τις απώλειες που θα προκύψουν από τα ντέρμπι του επόμενου διημέρου. Ο Μπαμπίκα, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, θα δηλώσει «παρών» και θα απουσιάσει από τον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Ζοάο Αουρέλιο της Πάφος FC, θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ. Οπότε θα δηλώσει επίσης «παρών» στο σημερινό ματς της 11ης αγωνιστικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ