aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΕΕΚΠΑΕΕΚ: Μασέντο για το κέντρο της άμυνας

ΠΑΕΕΚ: Μασέντο για το κέντρο της άμυνας

Ο σχεδιασμός της ομάδας της ΠΑΕΕΚ για τη νέα σεζόν, που θα τη βρει στην Α’ Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της, συνεχίζεται. Ο Μάκης Σεργίδης και οι συνεργάτες του, προσπαθούν να στελεχώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα. Η ΠΑΕΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε στην Κύπρο τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Φελίπε Μασέντο. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, αφού περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα κληθεί να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕΕΚ.

Ο ύψους 1.90μ. στόπερ για μια τετραετία (2013-2017) αγωνιζόταν στην Γκόιας, ομάδα της πατρίδας του, ενώ ακολούθως βρέθηκε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Πορτιμονένσε. Απ’ εκεί αγωνίστηκε ως δανεικός στις Πεναφίλ και Κοβίλα. Εφόσον ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή του Μασέντο, στην ΠΑΕΕΚ η προσοχή στον προγραμματισμό θα επικεντρωθεί σε ενίσχυση της γραμμής κρούσης.

Μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕΕΚ βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό και η προσπάθεια είναι να μη διαδοθεί ο ιός στα αποδυτήρια. Στις 16 έως τις 24 Ιουλίου η αποστολή της ΠΑΕΕΚ θα βρεθεί στις Πλάτρες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ