aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Βαρίδι» (και) η αμφισβήτηση

«Βαρίδι» (και) η αμφισβήτηση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πέντε ματς πρωταθλήματος έδωσε η Ομόνοια και ακόμη ψάχνει μια πειστική εμφάνιση. Το αήττητο (3 νίκες, 2 ισοπαλίες) δεν αποτελεί παρήγορο για τον κόσμο, που είναι απαιτητικός και θέλει, πηγαίνοντας στο γήπεδο, να βλέπει την ομάδα του να παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Η αντίδραση των φίλων της Ομόνοιας στο ματς με την Καρμιώτισσα ήταν πιο έντονη από ποτέ προηγουμένως, κι αυτό καθώς οι υποσχέσεις για βελτίωση έμειναν για άλλη μια βδομάδα ανεκπλήρωτες.

Είδαν την ομάδα τους να μένει πίσω στο σκορ δυο φορές και χρειάστηκε να γίνουν τρεις μαζεμένες κινήσεις από τον πάγκο για να αλλάξει η εικόνα και να γίνει η ανατροπή. Αντί να πανηγυρίσουν τα γκολ, οι οπαδοί της Ομόνοιας αποδοκίμασαν.

Η δικαιολογία που δίνει ο Νταμπίζας για τις (αρνητικές) εμφανίσεις της ομάδας είναι ότι οι σχετικά νεαροί ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να διαχειριστούν την αμφισβήτηση από τον κόσμο.

Επιδρά αρνητικά και δεν τους επιτρέπει να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Παρόλο που έχουν τη διάθεση να παίξουν καλή μπάλα και να παρουσιάσουν στον αγωνιστικό χώρο τα όσα δουλεύουν στις προπονήσεις, με την πρώτη αντίδραση της εξέδρας… παραδίνονται.

Πάλι καλά δηλαδή που υπάρχουν και κάποιοι έμπειροι και σώζουν σε κάποιο βαθμό την κατάσταση, όπως έκαναν προχθές οι Ντέρμπισαϊρ και Σέρινταν. Η θέση του Νταμπίζα ενισχύει την άποψη ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της Ομόνοιας.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να πιστώσει τη νέα προσπάθεια που έγινε από το καλοκαίρι και να συνεχίσει η ομάδα χωρίς αλλαγές, παρόλο που οι ποδοσφαιριστές δεν βοηθούν την κατάσταση με την παρουσία τους. Στην Ομόνοια θέλουν να πιστεύουν ότι είναι θέμα χρόνου να αντιδράσει θετικά η ομάδα και να συνδυάσει θετικά αποτελέσματα με καλές εμφανίσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ