aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το βαρύ φορτίο και η ενότητα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας, που πήρε εντολή από τα μέλη του σωματείου, καταρτίστηκε χθες σε Σώμα. Το φορτίο που αναλαμβάνει η διοίκηση Τζιωνή είναι τεράστιο και ο νέος πρόεδρος, αλλά και τα πλείστα μέλη το γνωρίζουν πολύ καλά, αφού ήταν παρούσα και στην απερχόμενη διοίκηση. Έγινε τεράστια προσπάθεια σε πολλούς τομείς και κυρίως στο οικονομικό, που δόθηκε έμφαση και θα πρέπει να υπάρξει μια συνέχεια, ώστε να μπορέσει το σωματείο να απαλλαγεί σταδιακά από τα χρέη που το πνίγουν. Παράλληλα οι απαιτήσεις του κόσμου είναι μεγάλες.

Θέλει να δει την ομάδα του και πάλι πρωταγωνίστρια και δεν δείχνει άλλη διάθεση να πιστώσει τις όποιες ενέργειες γίνονται μόνο στην προσπάθεια οικονομικής ανάκαμψης. Είναι αναγκαίο και αναπόφευκτο, όμως ο λαός λέει «τέρμα στην ανοχή, θέλουμε την Ομόνοια πρωταγωνίστρια, απαιτητική και έτοιμη να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή».

Ο Αντώνης Τζιωνής μετά από την πρώτη του θητεία στα διοικητικά της Ομόνοιας, έδειξε αποφασιστικότητα να ηγηθεί και να πετύχει αυτά που οραματίζεται. Είναι καλό να έχεις όραμα και να θέτεις στόχους, απομένει να έχεις τα απαραίτητα εφόδια να τους υλοποιήσεις. Όπως ο ίδιος δήλωσε, είναι σε θέση να αφιερώσει χρόνο, να επικεντρωθεί στον τεράστιο και απαιτητικό σύλλογο που λέγεται Ομόνοια.

Τα οικονομικά και γενικά η διαχείρισή τους, μπήκαν σε καλό δρόμο επί προεδρίας Σεραφείμ. Το έζησε και το ξέρει πολύ καλά ο Τζιωνής. Ωστόσο, παραμένει ο μεγαλύτερος βραχνάς και το αγκάθι που θα επιδιώξει να μην πατήσει η νέα διοίκηση, αλλά να το ξεπεράσει και να βγει κερδισμένη. Την ίδια ώρα όμως, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες.

Η πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ηρεμία που θα επικρατήσει στον σύλλογο. Το νέο μοντέλο λειτουργίας με την παρουσία του Νταμπίζα σε ρόλο τεχνικού διευθυντή αυξάνει τις προσδοκίες και το Διοικητικό Συμβούλιο αναμένει ότι θα επιτύχει και θα λειτουργήσει θετικά για τον σύλλογο. Ακόμη, η ενότητα είναι ένα βασικό στοιχείο για να μπορέσει η Ομόνοια να πάρει την άνω βόλτα. Ο τομέας της επικοινωνίας και της σωστής προσέγγισης κάποιων πραγμάτων θα συμβάλει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ο Τζιωνής έδειξε να είναι έτοιμος με ενέργειές του να ενώσει τον κόσμο και να βγάλει κερδισμένο το σωματείο. Έγινε το πρώτο βήμα με την παρουσία μέλους της Θύρας 9 στη Γενική Συνέλευση και την ομιλία του. Θα πρέπει να υπάρξει και η ανάλογη διάθεση από την άλλη πλευρά, ώστε η Ομόνοια να τραβήξει ενωμένη προς τη δόξα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ