aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΤο «θηρίο» του Μιχαΐλοφ και οι €20.000 της Ομόνοιας!

Το «θηρίο» του Μιχαΐλοφ και οι €20.000 της Ομόνοιας!

Τελικά στη Βουλγαρία (όχι πως στην Κύπρο πάνε πίσω) οι κουτσομπολίστικες ιστοσελίδες δεν αφήνουν τίποτα να πέσει χάμω. Ψάχνουν από το τίποτα να γράψουν θέμα! Οι αθεόφοβοι –που λέτε- από μια φωτογραφία που πόσταρε πριν λίγες ημέρες η Νικολέτα Λοζάνοβα, η σύντροφός του τερματοφύλακα της Ομόνοιας Νικολάι Μιχαΐλοφ, βρήκαν πάλι με κάτι να ασχοληθούν και μάλιστα το είχαν σαν πρώτο τους θέμα. Πιο; Το νέο αυτοκίνητο (ακολουθεί φωτογραφία στο τέλος του κειμένου) που αγόρασε ο κίπερ του «τριφυλλιού» και το κυκλοφορεί στους δρόμους της Κύπρου η πανέμορφη καλλονή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα «έσπασαν» Μιχαΐλοφ και Λοζάνοβα (pics & video)

«Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής αγόρασε μια ολοκαίνουργια Mercedes και το κρατούσε για εβδομάδες μυστικό, ώσπου αποκαλύφθηκε το ακριβό όχημα από τη Νικολέτα Λοζάνοβα, η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία όπου φαίνεται το τιμόνι και το εσωτερικό του αυτοκινήτου», γράφει η ιστοσελίδα «pik.bg».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λοζάνοβα, ο «πειρασμός» του Μιχαΐλοφ [pics & video]

Πρόκειται για μια πανάκριβη Mercedes-AMG GLE 43 Coupe, η τιμή της οποίας ξεκινά από €82.000, και με όλα τα έξτρα φτάνει μέχρι και τις €116.000! «Ο Μιχαΐλοφ είναι λάτρης των ακριβών αυτοκινήτων. Πριν από λίγα χρόνια είχε αγοράσει μια Lamborghini, η τιμή της οποίας ισούται με αρκετά διαμερίσματα στο κέντρο της Σόφιας. Το νέο γερμανικό “θηρίο” της Νικολέτας διαθέτει τα πάντα και είναι αρκετά ισχυρό. Αναπτύσσει ταχύτητα 100χλμ σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ μπορεί να ξεπεράσει τα 300χλμ την ώρα», αναφέρει με τη σειρά της η ιστοσελίδα «bgdnes.bg».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαμπερή εκδήλωση με «μούσα» την εκρηκτική Νικολέτα! [pics & video]

Και καταλήγει ως εξής: «Τα χρήματα δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για τον αγαπημένο της Νικολέτα Λοζάνοβα. Στην παρούσα φάση παίρνει 20.000 ευρώ κάθε μήνα από την Ομόνοια Λευκωσίας, άρα ο τερματοφύλακας μπορεί να έχει τα χρήματα για το νέο αυτό αυτοκίνητο σε λιγότερο από μισό χρόνο. Εκτός αυτού, ο γιος του Μπόμπι Μιχάιλοφ έχει και επιχειρήσεις. Είναι ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στο χωριό Μπογιάνα της Σόφιας, το οποίο δουλεύει αρκετά καλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβαλε… γκολάρα ο Νικολάι Μιχαΐλοφ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ