aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘύρα 9: Οι βρισιές στον Πέτεφ, το ξύλο των παικτών και το χρέος

Θύρα 9: Οι βρισιές στον Πέτεφ, το ξύλο των παικτών και το χρέος

Το είπαν και το ‘καναν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας. Βγήκαν σε ραδιοφωνικό σταθμό και τοποθετήθηκαν (ήταν καλεσμένοι στο Κανάλι 6) για όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον σύλλογο. Την Θύρα 9 εκπροσώπησαν οι Αλέκος Αλέκου (μέλος της γραμματείας) και Αδάμου Ευσταθίου (γενικός συντονιστής).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι συνεργάτες του Φρέντμπεργκ

«Ελπίζω να μην είμαστε η τελευταία ελπίδα της Ομόνοιας. Θα είμαστε δίπλα της ως την τελευταία στιγμή. Τελευταίοι που θα αφήσει αυτό το καράβι θα είναι η Θύρα 9. Πριν μερικά χρόνια είπαμε ότι φτάσαμε στον πάτο. Από τότε πήγαμε και πιο κάτω. Το θέμα είναι αν υπάρχει και πιο κάτω από αυτό που είμαστε τώρα. Υπάρχει κόσμος που βρήκε την Ομόνοια σε αυτή τη θέση και θέλει να εκμεταλλευτεί. Δεν είναι τόσο κατάμαυρα τα πράγματα».

Οι οργανωμένοι οπαδοί υποστήριξαν ότι υπάρχει παρέμβαση στα της ομάδας από το ΑΚΕΛ: «Το ότι υπάρχει παρέμβαση του κόμματος αυτό είναι ξεκάθαρο. Είμαστε σε μια κατάσταση που και οι ίδιοι θέλουν να απεμπλακούν από την ομάδα. Ο κόσμος θεωρεί ότι μια σύσταση εταιρείας θα λύσει τα προβλήματα. Αν δεν γίνει σωστά θα υπάρχουν κι άλλα προβλήματα. Έχουμε σοβαρές αμφιβολίες αν είναι λειτουργική η εταιρεία. Κανένας από αυτούς που θέλουν εταιρεία δεν έχει βρει το μετοχικό κεφάλαιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Πέτεφ είχε ξανανοίξει «πόλεμο» σε αποδυτήρια!

Η απόψή τους για τον Νίκο Κατσουρίδη, είναι η ακόλουθη: «Εμείς σαν θύρα 9 για το όνομα του κ. Κατσουρίδη, τον θεωρούμε ότι είναι ο κατάλληλος αυτή τη στιγμή για την Ομόνοια και το λέγαμε σε ανακοίνωση μας από το 2013. Πως όμως ενδιαφέρεται ο κ. Κατσουρίδης; Αν έρθει χωρίς όραμα και χωρίς πλάνο θα τον δεχτούμε; Όχι. Αν έρθει και βάλει δίπλα του άτομα που ήταν παλιά στη διοίκηση, θα το δεχτούμε; Όχι. Επαναλαμβάνουμε ότι κανένα όνομα δεν είναι πάνω από την Ομόνοια. Πρώτα θα δούμε το όραμα και το πλάνο του και ύστερα θα αποφασίσουμε αν τον αποδεχόμαστε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mε το τριφύλλι στο στήθος ξανά ο Λεωνή

Οι εκπρόσωποι της Θύρα 9, μίλησαν και για το χρέος του σωματείου: «Το χρέος της Ομόνοιας γνωρίζουμε πως ήταν 14,5 εκατομμύρια και κάνοντας κάποιες εκτιμήσεις, ίσως πάει στα 16. Δεν ξέρουμε περισσότερα. Έχουν πει ότι έχει διαγραφεί το χρέος προς τον Μιλτιάδη Νεοφύτου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γκονζάλες: «Η εμπειρία μου στην Κύπρο…»

Όσον αφορά την περίπτωση του Γιώτη Δημητρίου, είπαν: «Δεν αποκλείουμε κανένα από τη διαδικασία, αλλά θέλουμε όλοι όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά, να έρθουν κοντά με πλάνο και το συνδυασμό τους. Ο κ. Γιώτης θέλει να γίνει εταιρεία η Ομόνοια για να εμπλακεί. Πρέπει πρώτα να γίνει μέλος του σωματείου. Πως να πιαστούμε από τον κ. Γιώτη και τον κάθε κ. Γιώτη, όταν μόλις τώρα γίνεται μέλος του σωματείου. Είναι ένας πολύ καλός επιχειρηματίας, έχουμε μιλήσει μαζί του, σε κάποια συμφωνήσαμε σε άλλα διαφωνήσαμε, αλλά δεν ενδιαφέρεται να εμπλακεί με το σωματείο. Παρουσιάζει ένα πλάνο εταιρείας και θέλει να συμμετέχει, αλλά δεν μπορεί να γίνει εταιρεία από τη μια μέρα στην άλλη, άλλωστε σε λίγες μέρες έχουμε εκλογές. Είναι μεγάλη διαδικασία η δημιουργία εταιρείας, μπορεί να πάρει από ένα μέχρι ενάμισι χρόνο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε να ακούσει για τον Πέτεφ

Η Θύρα 9 δεν μπορούσε να μην τοποθετηθεί και για τα όσα συνέβησαν με τον Ιβάιλο Πέτεφ: «Θεωρούμε ότι ο Πέτεφ κουράστηκε και ήταν επιλογή του να φύγει, δεν ήταν τυχαίες πιστεύουμε οι δηλώσεις του, αφού είναι πανέξυπνος άνθρωπος. Γίνεται η Ομόνοια περίγελο παντού για πράγματα που δεν μπορεί να αποδείξει και νιώθουμε ότι τα είπε για να χτυπήσει τους ανθρώπους που τον χτυπούσαν τον τελευταίο καιρό. Προσπαθούσαν να “φάνε” τον Πέτεφ στα αποδυτήρια. Στέλεχος της διοίκησης μπήκε στα αποδυτήρια μετά από ένα παιχνίδι και έβριζε τον Πέτεφ. Δεν πλήρωναν τους παίκτες στην ώρα τους, εκείνος και οι συνεργάτες του είναι τρεις μήνες στην Κύπρο και πληρώθηκαν μόλις έναν μισθό. Ήταν ο Πέτεφ στον πάγκο όταν υπήρξαν άλλα περιστατικά με καυγάδες παικτών στην Ομόνοια πριν από καιρό; Ήταν ο Πέτεφ που έπαιζε ξύλο ο Κάντέ με τον Άρνασον στις Πλάτρες; Ήταν ο Πέτεφ όταν ο Κανού μάλωσε με τον Κατελάρη; Ας μας απαντήσει η εφορία ποδοσφαίρου γιατί δεν αλλάζει ο τιμ μάνατζερ. Πρέπει να στελεχώσεις με επαγγελματίες το “Ηλίας Πούλλος”. Τι έκανε ο Μαργκάσα στα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας αφού είναι εκτός ομάδας; Δεν είναι ευθύνες της εφορίας και του τεχνικού διευθυντή; Είναι μια ασοβαρότητα από όλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Το είχα προβλέψει για τον Πέτεφ» [ηχητικό]

Οι οργανωμένοι οπαδοί των πρασίνων έστειλαν και ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Εκείνοι που χαρήκαν και γελούν αυτοί την στιγμή να ξέρουν ότι θα τους κοπεί το γέλιο. Μαζί με τον Πέτεφ θα πέσουν κεφάλια. Θα πέσουν τα κεφάλια των πραγματικών υπευθύνων. Επιβάλλεται αυτοί που ευθύνονται να απομακρυνθούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ