aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Το είχα προβλέψει για τον Πέτεφ»

«Το είχα προβλέψει για τον Πέτεφ» [ηχητικό]

Στην εκπομπή «Πρωινή Συχνότητα» στον Active (107.4 & 102.5) με τους Παναγιώτη Δημόπουλο και Λευτέρη Αδειλίνη μίλησε ο Νίκος Κατσουρίδης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα θέματα που αφορούν την Ομόνοια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιο μπάχαλο… πεθαίνεις!

«Δεν έχω να σχολιάσω τις δηλώσεις ενός προπονητή ενός προπονητή για πολλούς και διάφορους λόγους, περιλαμβανομένου του λόγου που το πρόβλεψα από πριν. Ό,τι ο κ. Πέτεφ θα έχει περιπέτειες και στα δικαστήρια και βλέπω σήμερα ότι ετοιμάζονται αγωγές από τους παίκτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταφράστηκαν ΣΩΣΤΑ!

Ερωτηθείς ο κ. Κατσουρίδης εάν οι δηλώσεις του Βούλγαρου τεχνικού έχουν κάποια δόση αλήθειας, απάντησε: «Νομίζω ότι η ερώτηση είναι αχρείαστη. Αν δεν αφορούσε το ποδόσφαιρο και αφορούσε την πολιτική, θα ρωτούσατε κάποιον, τον οποιονδήποτε, εάν πιστεύει ότι εκείνοι που κατηγορούνται είναι ένοχοι ή αθώοι;»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Δεν μπορεί κανένας να ανοίγει το στόμα του…»

Ο κ. Κατσουρίδης τοποθετήθηκε και για τις πληροφορίες που θέλουν να αναμιγνύεται στα διοικητικά της Ομόνοιας: «Ότι έχει δημοσιευτεί δεν προέρχεται από εμένα. Δεν ξέρω τα συναισθήματα του κάθε ανθρώπου ποια είναι, αλλά ως μέλος της Ομόνοιας θα μπορούσε κάτω από κάποιες προϋποθέσεις μαζί με άλλους να συζητήσουμε τρόπους για να εξέλθει από αυτή την απίστευτα δύσκολη κατάσταση η Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ