aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΘυμήθηκαν τον Ρενχίφο, ο οποίος είχε για backup τον Λεβαντόφκσι! (video)

Θυμήθηκαν τον Ρενχίφο, ο οποίος είχε για backup τον Λεβαντόφκσι! (video)

Θυμάστε τον Έρναν Ρενχίφο; Ναι, τον Περουβιανό επιθετικό που ήρθε στην Ομόνοια με πολύ καλές συστάσεις και ως το μεγάλο όνομα, αλλά στο γήπεδο δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες όλων στο «τριφύλλι».

Θα αναρωτιέστε που τον θυμηθήκαμε! Έπεσε στην αντίληψή μας ένα δημοσίευμα σε ιστοσελίδα του Περού, που αναφέρεται σε αυτόν. Με αφορμή τις καλές του εμφανίσεις και τα δύο γκολ που σημείωσε πρόσφατα με τη φανέλα της Ουνιβερσιτάριο του Περού, η ιστοσελίδα «elbocon.pe» θυμάται τις παλιές καλές εποχές όταν ο Έρναν Ρενχίφο αγωνιζόταν στην Λεχ Πόζναν στην Πολωνία.

«Κατά το τελευταίο παιχνίδι σκόραρε δύο γκολ και θύμισε τις καλύτερες στιγμές του όταν έπαιξε σε υψηλό επίπεδο με τη φανέλα της Λεχ Πόζναν της Πολωνίας συμπαίκτης με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι», γράφει το ρεπορτάζ.

Και είναι αλήθεια ότι τότε που ο Περουβιανός μάτωνε τα αντίπαλα δίχτυα (2007-09, 56 συμμετοχές και 24 γκολ) και κυρίως τη σεζόν 2008-09, ήταν ο βασικός επιθετικός της πολωνικής ομάδας και είχε για backup τον Ρόμπερτ Λεβαντόφκσι, ο οποίος πάντως είχε πετύχει περισσότερα γκολ προερχόμενος από τον πάγκο!

Μάλιστα, η ιστοσελίδα φιλοξενεί και δηλώσεις του Έρναν Ρενχίφο, ο οποίος αναφέρεται στη συνεργασία του για έναν χρόνο με τον στράικερ της Μπάγερν Μονάχου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ