aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΡαμίρες: «Πολλές φορές μια ήττα προσθέτει κάτι περισσότερο από μια νίκη»

Ραμίρες: «Πολλές φορές μια ήττα προσθέτει κάτι περισσότερο από μια νίκη»

Στο Match Program που κυκλοφορεί για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Νταβίντ Ραμίρες.

Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνει η ομάδα για να κερδίσει το ντέρμπι με τον Απόλλωνα;

«Ότι κάναμε μέχρι τώρα. Έχουμε καλή απόδοση στα έως τώρα παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με τον ίδιο τρόπο για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Πως σχολιάζεις την μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας;

«Δουλεύουμε αρκετά καλά, πρέπει να συνεχίσουμε αγωνιζόμαστε με τον τρόπο που θέλει ο προπονητής μας. Σίγουρα αξίζαμε περισσότερους βαθμούς απ’ ότι έχουμε, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Σημασία έχει να βελτιώνεται η απόδοσή μας όσο περνάει ο καιρός».

Υπάρχουν κάποια θετικά που μπορεί να κρατήσει η ομάδα από την ήττα κόντρα στην ΑΕΚ;

«Αισθανόμαστε ισχυρότεροι τώρα. Πολλές φορές μια ήττα προσθέτει κάτι περισσότερο από μια νίκη και νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση ισχύει αυτό. Πρέπει να μάθουμε από την ήττα που είχαμε την περασμένη εβδομάδα και να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη».

Παιχνίδι με παιχνίδι, πιστεύεις πως η ομάδα θα αποκτήσει περισσότερο ρυθμό;

«Φυσικά. Όσο προσθέτουμε επίσημους αγώνες στα πόδια μας, η ομάδα θα βελτιώνεται και θα αποκτά ρυθμό, κάτι το οποίο θέλουμε».

Πιστεύεις ότι η ομάδα αποκτά περισσότερη δυναμική όταν αγωνίζεται εντός έδρας;

«Κάθε ομάδα νιώθει πιο δυνατή όταν παίζει εντός έδρα, πόσο μάλλον η Ομόνοια που λαμβάνει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο στη διάρκεια του αγώνα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει πάντα να βρίσκουμε τον τρόπο να κερδίζουμε».

Ποιο είναι το μήνυμά σου προς τον κόσμο;

«Θέλω να καλέσω όλους τους οπαδούς της Ομόνοιας να έρχονται στο γήπεδο και να υποστηρίζουν την ομάδα, όπως βέβαια έχουν κάνει μέχρι στιγμής. Είναι πολύ σημαντικοί για εμάς και τους χρειαζόμαστε. Μαζί τους γινόμαστε πιο ισχυροί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ