aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Πρώτη» με το νέο τιμ και υπό το βλέμμα Νταμπίζα (pics)

«Πρώτη» με το νέο τιμ και υπό το βλέμμα Νταμπίζα (pics)

Η Ομόνοια έβαλε σήμερα μπρος για τη σεζόν 2016-17. Μια αλλιώτικη «πρώτη» για το «τριφύλλι» από κάθε άποψη. Πρώτο ραντεβού χωρίς τον νέο προπονητή (θα πάει απευθείας την Πέμπτη στην Αυστρία), με πολλές απουσίες και χωρίς καμιά μετεγγραφή, αφού ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η απόκτηση του Αμίρ Αγκάγιεφ.

Το παρών τους έδωσαν όσοι ποδοσφαιριστές παρέμειναν από την περσινή σεζόν, εκτός από τους Μαργκάσα (μία μέρα επιπλέον άδεια) και Καρλίτος (είχε διεθνείς υποχρεώσεις), οι δανεικοί που επέστρεψαν, καθώς οι οι προπονητές φυσικής κατάστασης και τερματοφύλακων που ανακοινώθηκαν επίσημα.

Πρόκειται για τους Παύλο Κίναν, Ηλία Αμπατζίδη και Παναγιώτη Αγριογιάννη, οι οποίοι σήκωσαν ήδη μανίκια και είχαν την ευθύνη της προπόνησης, ελέω της απουσίας του Τζον Κάρβερ.

Στο «Ηλίας Πούλλος» βρέθηκε (όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες) ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας και ο αρχηγός ποδοσφαιρικού τμήματος, Άγης Ιακωβίδης με τους δύο άνδρες να τα λένε πριν από την έναρξη της προπόνησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ