aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Πως να ξεχάσεις εκείνο το ματς με τον ΑΠΟΕΛ;»

«Πως να ξεχάσεις εκείνο το ματς με τον ΑΠΟΕΛ;»

Πολλά και διάφορα είπε στο «Ομόνοια-Premium» ο Δημήτρης Χριστοφή. Ο παίχτης των πρασίνων σε μια 17λεπτη συνέντευξη αναφέρθηκε στα αρχικά του ποδοσφαιρικά βήματα, για το πώς έγινε η μετεγγραφή του στην ομάδα του «τριφυλλιού», τη σεζόν 2009-10 ενώ χαρακτηριστικά ανέφερε ότι δίπλα του από την αρχή της καριέρας του ήταν ο Κώστας Καϊάφας. Η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, κατέγραψε μερικές από τις δηλώσεις του Κύπριου διεθνή.

Σχετικά με την κούρσα που έκανε στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ και έδωσε την ασίστ στον Μιχάλη Κωνσταντίνου  αλλά και γενικά για τη σεζόν 2009-10: «Με τον ΑΠΟΕΛ ήταν το πιο καθοριστικό παιχνίδι, πως μπορείς να το ξεχάσεις, ήταν και απέναντι στον “αιώνιο”. Ήταν στο τέλος της σεζόν και μένει χαραγμένο στην μνήμη όλων μας. Δεν ήταν μόνο οι νίκες τότε, ήταν αυτό που θέλουν να βλέπουν οι φίλοι της Ομόνοιας, μπαίναμε στο γήπεδο και είχαμε ομαδικότητα, είχαμε μεγάλες προσωπικότητες στην ομάδα, μπαίναμε και καθαρίζαμε τα παιχνίδια. Είναι αυτό που θέλει να βλέπει ο κόσμος και αυτό ελπίζουμε να κάνουμε και φέτος, αλλά πρέπει να υπάρχει και υπομονή. Είναι παρόμοιες σεζόν με φέτος, χτίζεται μια νέα ομάδα».

Για την δύσκολη περίοδο που πέρασε η Ομόνοια το 2013: «Πήγαμε σε αρκετά χωριά, μαζέψαμε λεφτά αλλά να ξέρει ο κόσμος ότι δεν τα μαζέψαμε μόνο για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για να σώσουμε το σωματείο, και το σώσαμε και με το παραπάνω».

Για το πέρασμα του στην Σιόν, είπε ότι δεν πέρασε άσχημα, ενώ κατάφερε να κατακτήσει ένα κύπελλο, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο στην Ελβετία, ενώ πρόσθεσε: «Δεν είχα σκέψεις να επιστρέψω πίσω στην Κύπρο, ήμασταν το τέλος της προετοιμασίας στην Ελβετία και ήρθε ο τραυματισμός μου που θα με κρατούσε εκτός 2-3 μήνες. Εκεί αποφάσισα να φύγω από την ομάδα. Αυτό που έκανε ο κόσμος ήταν από τα σπάνια φαινόμενα του ποδοσφαίρου, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ προσωπικά, χωρίς τον κόσμο δεν θα επέστρεφα στην Κύπρο».

Για το τι σημαίνει η Ομόνοια γι’ αυτόν: «Είναι η οικογένεια μου, με περίμενε να γίνω καλά, και έχω ακόμα πολλά να δώσω στην Ομόνοια. Ο στόχος μου είναι να μείνω για χρόνια στην Ομόνοια. Ποτέ δεν είχα στο μυαλό μου τα λεφτά, ποτέ δεν αναφέρθηκα στα λεφτά και πάντα οι στόχοι μου είναι ψηλοί. Νιώθω και πιστεύω ότι γίνεται μια πολύ καλή δουλειά με την άφιξη του Πάμπου Χριστοδούλου. Όλοι μαζί (τεχνική ηγεσία, πρόεδρος, ποδοσφαιριστές) θέσαμε πολλούς ψηλούς στόχους και νομίζω θα υλοποιήσουμε κάποιους».

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην σύζυγο του, Αντιγόνη: «Από την πρώτη στιγμή που ήμουν με την Αντιγόνη δεν είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου, είναι το άλλο μου μισό, ο άνθρωπος μου, το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή. Είμαστε μαζί τόσα χρόνια και φτιάξαμε την οικογένεια μας. Όλες τις αποφάσεις τις παίρνουμε μαζί, γνωρίζει από ποδόσφαιρο, αγωνιζόταν στην ΕΝΠ, έπαιξε μέχρι την Εθνική γυναικών, καταλαβαίνει, ασχολείται και αποφασίζουμε μαζί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ