aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Πάτησε» Κύπρο η Ντιναμό - Κράζναρ: «Οι παίκτες μου είναι ικανοί να αντέξουν» (vid)

«Πάτησε» Κύπρο η Ντιναμό – Κράζναρ: «Οι παίκτες μου είναι ικανοί να αντέξουν» (vid)

Στην Κύπρο έφτασε νωρίτερα η αποστολή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία αύριο Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στο «ΓΣΠ», για τον επαναληπτικό του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σήμερα στις 19:00 οι Κροάτες θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του ματς κόντρα στους πράσινους, στο «ΓΣΠ».

Δηλώσεις παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας Νταμίρ Κρζναρ, με την άφιξη της αποστολή στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Όσα δήλωσε ο Νταμίρ Κρζναρ:

Αρχικά είπε: «Δεν μπήκαμε καλά στο πρωτάθλημα. Βελτιώσαμε όμως την εικόνα μας στο αγώνα εναντίον της Ομόνοια, και δώσαμε μια ωραία… παράσταση εναντίον του Ντραγκοβόλγιακ.. Το κλίμα είναι πολύ καλό, πάμε στην Κύπρο σε μια καλή ατμόσφαιρα».

Για τη ζέστη στην Κύπρο: «Η ζέστη στην Κύπρο; Γράφονται πάρα πολλά γι’ αυτό, αλλά κάθε επαγγελματίας αθλητής είναι ικανός να παίξει ενενήντα λεπτά, συμπεριλαμβανομένων των παικτών μου. Όντως μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο για εμάς, αλλά η ζέστη δεν θα είναι καθοριστικός παράγοντας σε αυτήν τη μονομαχία».

Για την αλλαγή στην ώρα έναρξης: «Ευχαριστώ την Ένωση Παικτών, η οποία φροντίζει για την υγεία των αθλητών, αλλά και τους ιθύνοντες της ΟΥΕΦΑ, οι οποίοι είδαν το πρόβλημα στην ώρα έναρξης, και σωστά τη μετέφεραν κατά μία ώρα. Υπήρχαν πάρα πολλές προειδοποιήσεις, σχετικά με το ρυθμό και τον αριθμό των αγώνων. Η αρχική ώρα έναρξης του αγώνα θα μπορούσε να είναι πολύ επικίνδυνη με τόσο δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες».

Για τα αγωνιστικά: «Δεν έχουμε στη διάθεσή μας τον αρχηγό Αριάν Αντέμι, αφού θα πρέπει να είμαστε πολύ υπομονετικοί μαζί του. Ο Σαντέγκ Μοχαράμι  είναι έτοιμος να ξεκινήσει να παίζει, αλλά δεν είναι εγγεγραμμένος σε αυτήν τη φάση των προκριματικών, ενώ ο Ντάνιελ Στέφουλτς, ο οποίος εξακολουθεί να νοσεί με κορωνοϊό, έμεινε στο Ζάγκρεμπ».

Για την πρόκριση: «Μπαίνουμε στη μάχη με ένα καλό πλεονέκτημα, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται. Πρέπει να μπούμε σοβαρά. Δεν περιμένω έναν εύκολο αγώνα, αλλά ξέρω ότι έχουμε τη δύναμη και την ικανότητα να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τη δουλειά στη Λευκωσία».



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ