aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠαλαίμαχοι Ομόνοιας: «Κανένα μέλος που δεν σέβεται το Σύλλογο»

Παλαίμαχοι Ομόνοιας: «Κανένα μέλος που δεν σέβεται το Σύλλογο»

Με ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας τονίζει ότι δεν πρόκειται να δεχθούν ως μέλος τους κανέναν που δεν σέβεται το Σύλλογο όσο μεγάλη κι αν ήταν η προσφορά του, ενώ με αφορμή διάφορα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνει πως δεν μπορεί να δεχθεί μαθήματα τιμής και Ομονοιατισμού από κανένα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο όμιλος παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Ομόνοιας Λευκωσίας έχει ευθύνη για τις πράξεις και ενέργειες αυτών που έγραψαν την ιστορία, τίμησαν την φανέλα και συνεχίζουν να κρατούν την σημαία της Ομόνοια ψηλά!

Μετά από αρκετά δημοσιεύματα στα ΜΚΔ αναφορικά με την θέση και τις ευθύνες του Ομίλου σε σχέση με δηλώσεις πρώην ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας θέλουμε να αναφέρουμε τα εξής :

Τα μέλη του Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ομόνοιας Λευκωσίας έχουν γράψει με ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ την ιστορία του Συλλόγου μας και οφείλουμε όλοι να δείξουμε τον ανάλογο σεβασμό σε αυτούς τους ανθρώπους!

Οι πράξεις και η συμπεριφορά των ανθρώπων – ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν τον Ομιλο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ομόνοιας Λευκωσίας έχουν κριθεί και συνεχίζουν να κρίνονται από την ιστορία και από τον κόσμο της Ομόνοιας, και τόσο η ιστορία όσο και ο κόσμος της Ομόνοιας τους έχει κατατάξει στο πιο ψηλό σημείο του βάθρου.

Ο Όμιλος Παλαιμάχων αποτελείται από μέλη τα οποία πρόσφεραν στην Ομόνοια ποδοσφαιρικά και συνεχίζουν να προσφέρουν στην Ομόνοια τιμώντας την με τις πράξεις τους.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στην Ομόνοια ασχέτως της ποδοσφαιρικής τους αξίας, οι οποίοι όμως δεν τηρούν το πιο βασικό άρθρο του καταστατικού μας που λέει ρητά ότι τάσσονται υπέρ της προάσπισης των συμφερόντων του Συλλόγου μας, δεν είναι μέλοι του Ομίλου και δεν πρόκειται να γίνουν.

Ο Όμιλος δεν μπορεί να διαγράψει την ποδοσφαιρική προσφορά του οποιουδήποτε φόρεσε την φανέλα της Ομόνοιας, μπορεί όμως να μην εγγράψει σαν Μέλος του τον οποιοδήποτε δεν ΣΕΒΕΤΑΙ την Ομόνοια.

Ο Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ομόνοια Λευκωσίας ΟΥΔΕΠΟΤΕ έιχε και ούτε πρόκειται ποτέ να έχει σαν Μέλος του ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ενεργεί με τρόπο που να μην τιμά την Ομόνοια.

Ο Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας δεν μπορεί να δεχθεί ευθύνες και κριτική για τις πράξεις και τα λεγόμενα μη μελών του και δεν μπορεί να δεχθεί μαθήματα τιμής και Ομονοιατισμού από κανένα!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ☘️».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ