Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Στοίχημα η αντίδραση

ΑΕΛ: Στοίχημα η αντίδραση

Με οδηγό το πείσμα και τη διάθεση για αντίδραση, η ΑΕΛ προετοιμάζεται για τη δύσκολη αποστολή του Σαββάτου απέναντι στην Ομόνοια, στο ΓΣΠ. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα από τον Άρη και να επιστρέψουν στις επιτυχίες, γνωρίζοντας πως για να διεκδικήσουν τους στόχους τους χρειάζεται να παρουσιάσουν βελτιωμένο πρόσωπο.

Η προηγούμενη ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ είχε αποτελέσει σημείο εκκίνησης για ένα σερί τεσσάρων διαδοχικών νικών, μέχρι το πρόσφατο στραβοπάτημα απέναντι στον Άρη. Στην ΑΕΛ ευελπιστούν πως η ομάδα θα βγάλει ξανά αντίδραση, παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης και τις απαιτήσεις που έχει η αντίπαλος.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Τρύπια άμυνα, χαμένη ευκαιρία

Ο Ούγκο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την Ομόνοια και πλέον καταστρώνει το πλάνο του, αναζητώντας τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Παράλληλα, περιμένει να έχει στη διάθεσή του τους Αλμέιδα, Ζόκε και Ντένσβιλ, ώστε να διαθέτει περισσότερες λύσεις και μεγαλύτερη ευελιξία.

Το μεγαλύτερο βάρος αναμένεται να πέσει στην αμυντική λειτουργία, καθώς η εικόνα απέναντι στον Άρη ήταν απογοητευτική. Ο Πορτογάλος τεχνικός εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγών στα πρόσωπα, επιδιώκοντας να διορθώσει τις αδυναμίες και να παρουσιάσει ένα πιο συμπαγές σύνολο. Η ΑΕΛ αναζητά μια εμφάνιση ουσίας, που θα της επιτρέψει να διεκδικήσει βαθμολογικό όφελος και να επανέλθει στον ίσιο δρόμο.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ