aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠάει να μοιάσει με ακυβέρνητο καράβι

Πάει να μοιάσει με ακυβέρνητο καράβι

ΣΧΟΛΙΟ: ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Σαν καράβι ακυβέρνητο πάει να μοιάσει η Ομόνοια, με πολλές ανοικτές εκκρεμότητες και ο χρόνος κυλάει εναντίον της. Η διοίκηση δεν όρισε εκλογική συνέλευση, τεχνικό τιμ δεν υπάρχει, ενώ ποδοσφαιριστές με συμβόλαια και μη δεν γνωρίζουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον.

Η παρούσα διοίκηση των πρασίνων (ο πρόεδρος και οι στενοί του συνεργάτες) δεν θα διεκδικήσει επανεκλογή, όμως, η ημερομηνία για εκλογή του νέου Δ.Σ. ακόμη δεν έχει οριστεί, παρατείνοντας την αγωνία των φιλάθλων ακόμη περισσότερο.

Στις 30 Ιουνίου, η Ομόνοια καλείται να είναι έτοιμη να δώσει τον πρώτο της Ευρωπαϊκό αγώνα για τον α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και για τις 5 Ιουνίου, είναι προγραμματισμένο το πρώτο προσκλητήριο στο «Ηλίας Πούλλος» για την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Πλησιάζουμε στο τέλος Μαΐου και τίποτα δεν δείχνει να έχει αλλάξει στο «πράσινο» οικοδόμημα. Ο κόσμος δείχνει ανήσυχος, ανυπόμονος και εκνευρισμένος σχετικά με τα πολλά ανοικτά μέτωπα. Αυτό είναι κάτι που παρατηρείται έντονα στα Μέσω Κοινωνικής Δικτύωσης.

Αυτή είναι η εικόνα του «τριφυλλιού» όσο κι αν θέλουν να εθελοτυφλούν οι οπαδοί περί μίας «νέας αρχής». Ο μόνος που έχει κατοχυρώσει την θέση του είναι ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί πολλά και διάφορα. Ο προϋπολογισμός, αν και γίνονται κάποιες σκέψεις, δεν έχει ακόμη καθοριστεί. Έτσι, εύλογα δημιουργείται το ερώτημα σχετικά με τις προεργασίες του Νταμπίζα όσον αφορά στον μετεγγραφικό σχεδιασμό.

Ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων είναι με μια βαλίτσα στο χέρι από το Σάββατο (μετά τις συζητήσεις που είχε με τους παίκτες), ψάχνοντας προπονητή και ποδοσφαιριστές, χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει οτιδήποτε. Οι αποχωρήσεις των Εζέ και Κιρμ είναι η μόνη εξέλιξη στο ρεπορτάζ της Ομόνοιας. Εικόνα για το ποιοι μένουν και ποιοι όχι δεν υπάρχει, αφού ο Νταμπίζας δεν ήταν αρκετά ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή.

Αν θα γίνουν για άλλη μια φορά μαζικές αποχωρήσεις και αφήξεις, μόνο ο ίδιος ο Νταμπίζας γνωρίζει. Αναμένουμε λοιπόν πως και πότε θα διαμορφωθεί η «νέα» Ομόνοια…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ