aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΌπως άρχισε, έτσι «κλείνει» η Ομόνοια

Όπως άρχισε, έτσι «κλείνει» η Ομόνοια

Με (Άνχελ) Γκόμεθ άρχισε το χτίσιμο της νέας Ομόνοιας, με (Τζόρντι) Γκόμεθ φαίνεται πως ολοκληρώνεται… Οι πράσινοι ανακοίνωσαν πρώτον απ’ όλους τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή τους και τελευταίο τον Καταλανό μέσο, το όνομα του οποίου αποκαλύψαμε τον Δεκαπενταύγουστο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η συμφωνία με την «Fonbet» θα αγγίξει το €1.000.000!

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής ήταν εξ’ αρχής ο Νο1 εκλεκτός του τεχνικού διευθυντή των πρασίνων για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας, και η πληροφορία του «Goal» επιβεβαιώθηκε χθες πανηγυρικά. Η διοίκηση του «τριφυλλιού», αφού ενημερώθηκε ότι ο παίκτης έλυσε το συμβόλαιό του με τη Λέφσκι Σόφιας, ανακοίνωσε την κατ’ αρχή συμφωνία μαζί του και τον περιμένει στην Κύπρο για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Έπαιξε» πρώτος ο… φευγάτος Τζόρντι Γκόμεθ

Φαίνεται και από το βιογραφικό του Τζόρντι Γκόμεθ πως η Ομόνοια προχωράει σε μια σπουδαία κίνηση με έναν «Box to Box» μέσο, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο ως ανασταλτικός μέσος όσο και ως επιτελικός. Ο έμπειρος άσος αδιαμφησβήτητα ταιριάζει στα «θέλω» του καθ’ ύλην αρμόδιου για τα θέματα προγραμματισμού του «τριφυλλιού», αφού πληροί τα κριτήρια που είχε θέσει ο Άνχελ Γκόμεθ όταν άρχισε το ψάξιμο για το 8άρι. Διαθέτει την ποιότητα και εμπειρία για να κάνει τη διαφορά στην ομάδα της Λευκωσίας, ενώ από αγωνιστικής πλευράς είναι έτοιμος αφού ακολούθησε την προετοιμασία της Λέφσκι Σόφιας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Τζίμης» reloaded!

Με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μετεγγραφής, εκτός απροόπτου θα φθάσει στο τέλος του και ο σχεδιασμός της Ομόνοιας, παρόλο που ποτέ μην λες ποτέ. Η μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται 31 Αυγούστου και μέχρι τότε όλα είναι πιθανά. Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» Άνχελ Γκόμεθ, όμως, δείχνει να εμπιστεύεται τις επιλογές του και από παίκτες που ακόμη δεν έδειξαν πολλά πράγματα, αναμένει να το κάνουν στην πορεία αφού θεωρεί πως θέλουν τον χρόνο τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ