aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Τζίμης» reloaded!

Ομόνοια: «Τζίμης» reloaded!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς όσο κανείς άλλος τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να μην προσφέρει όσο θα ήθελε και ο ίδιος τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην Ομόνοια. Πλέον, όμως, ο Δημήτρης Χριστοφή δείχνει αναγεννημένος και έτοιμος για μια φουλ σεζόν, προκειμένου να δώσει στην ομάδα του όσα δεν κατάφερε τις προηγούμενες περιόδους. Μπορεί κατά καιρούς να ακούστηκαν διάφορες απόψεις για την προσφορά του στην ομάδα, όμως δεν παύει να είναι ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της κερκίδας και χαίρει εκτίμησης από όλους.

Η αγωνιστική παρουσία του «Τζίμη» στα φιλικά παιχνίδια, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, σε Πολωνία και Κύπρο είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική, με τον αρχηγό των πρασίνων να δείχνει ότι βρίσκεται στα καλύτερά του, κάτι που εύχονται όλοι στο «τριφύλλι» καθώς ξέρουν πόσα μπορεί να προσφέρει προκειμένου η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Διαβάστε επίσης: Η προειδοποίηση προσοχής του Ολίβα στους παίκτες του

Το είπε άλλωστε και ο ίδιος στις δηλώσεις του από την Πολωνία. «Εγώ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και ελπίζουμε να κυλήσουν όλα ομαλά σε προσωπικό επίπεδο και ομαδικό επίπεδο για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας που είναι αρκετά υψηλοί. Είμαι από τους πιο παλιούς και πάντα προσπαθώ να βοηθώ να εγκλιματίζονται οι νέοι παίκτες, να δίνω το καλό παράδειγμα για να ζήσουμε επιτυχίες στον σύλλογο».

Διαβάστε επίσης: Το «καρέ» των Κυπρίων που θα ηγηθεί της Ομόνοιας

Στα πλείστα φιλικά τεστ ο Χριστοφή ήταν ιδιαίτερα δραστήριος και επικίνδυνος προς την αντίπαλη εστία. Με αδιάκοπα τρεξίματα, γρήγορες μεταβιβάσεις, σωστές μπαλιές, καλές στιγμές και με το πάθος που τον χαρακτηρίζει στο παιχνίδι του, ήταν από τους κορυφαίους της Ομόνοιας στα έως τώρα φιλικά. ενώ με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο λειτουργεί και ως ηγέτης στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή δεδομένων με Ντάρμπισαϊαρ

Αδιαμφισβήτητα ο «Τζίμης» αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την Ομόνοια και είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά, γι’ αυτό και στηρίζει πολλά πάνω του η τεχνική ηγεσία. Ένας καλός Χριστοφή είναι ξεκάθαρο ότι αλλάζει ταχύτητα στην Ομόνοια και αποτελεί δυνατό χαρτί στα χέρια του προπονητή της ομάδας Χουάν Κάρλος Ολίβα, ο οποίος έχει την ευχέρεια να τον χρησιμοποιήσει τόσο στα δύο άκρα της επίθεσης, όσο και στην κορυφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ