aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τσέποβιτς με θετικό πρόσημο

Ομόνοια: Τσέποβιτς με θετικό πρόσημο

Η επίσημη ενημέρωση από πλευράς Ομόνοιας λέει ότι ο Μάταβζ θα κάνει αγώνα για να είναι έτοιμος στον τελικό κυπέλλου της 25ης Μαΐου με τον Εθνικό. Έτσι, στην περίπτωση που δεν προλάβει να ξεπεράσει τον τραυματισμό, στην κορυφή θα αγωνιστεί είτε ο Κακουλλής είτε ο Τσέποβιτς.

Στον ψεσινό αγώνα με την ΠΑΕΕΚ πάντως, ο Σέρβος επιθετικός πήρε την ευκαιρία από τον Νιλ Λένον και έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση. Σκόραρε μία φορά, έδωσε δύο ασίστ και γενικά συνεργάστηκε καλά με τους συμπαίκτες του.

Έστω και απέναντι σε ομάδα που έχει ήδη υποβιβαστεί και ειδικά τελευταίως δεν είναι όσο ανταγωνιστική ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος, η παρουσία του Τσέποβιτς ήταν θετική. Έτσι, εάν ο Ιρλανδός προπονητής αποφασίσει να αντικαταστήσει τον Μάταβζ με παίκτη ίδιου στυλ, «επιθετικό του κουτιού» δηλαδή, μετά την ψεσινή εμφάνιση του Σέρβου μπορεί να αισθάνεται πιο άνετα.

Υπάρχει ασφαλώς και ο Κακουλλής, ο οποίος είναι διαφορετική τύπου φορ, πιο γρήγορος και πιο κινητικός. Έδωσε αρκετές φορές τη λύση για την Ομόνοια και θα έχει με τη σειρά του τις πιθανότητές του για να αρχίσει το ματς. Όπως και να έχει, μεσολαβούν δέκα ημέρες έως το μεγάλο παιχνίδι με τον Εθνικό και ο Λένον έχει χρόνο για να αποφασίσει πώς θα πράξει εάν δεν προλάβει ο Μάταβζ. Άλλωστε, προηγείται το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος με τον Εθνικό την Παρασκευή 20 του μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ