aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Tρίποντο που θα βοηθήσει στην αναρρίχηση

Ομόνοια: Tρίποντο που θα βοηθήσει στην αναρρίχηση

Στάση δεύτερη για την Ομόνοια στα πλέι οφ με άλλη μια δύσκολη αποστολή. Μετά το ντέρμπι των «αιωνίων» (1-1) πάει στο Στάδιο «Αλφαμέγα» για την αναμέτρηση απέναντι στον Απόλλωνα.

Οι «τριφυλλοφόροι» απέχουν αρκετά από τις θέσεις που οδηγούν στην ευρωπαϊκή συμμετοχή, αλλά με εννέα ματς μέχρι το τέλος της περιόδου, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει κριθεί οριστικά. Γι’ αυτό και πάντοτε έχουν στο στόχαστρό τους, το τρίποντο που θα βοηθήσει στην αναρρίχηση.

Είναι σίγουρο ότι το ματς θα είναι δύσκολο, όπως ανέφερε και ο Άνταμ Μάθιους. «Τους παίξαμε ήδη δύο φορές φέτος, κερδίζοντας την τελευταία. Θα είναι σκληρό παιχνίδι, όμως παίζουμε πολύ καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα και ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε καλή εμφάνιση και να πάρουμε ακόμη ένα τρίποντο», ανέφερε ο δεξιός μπακ της Ομόνοιας.

Ο Μάθιους και οι συμπαίκτες του έχουν πολύ καλή ψυχολογία, που ενδυναμώθηκε από την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου, ενώ έχουν αποδείξει ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Σύμφωνα με τον Ουαλό αμυντικό, η Ομόνοια είναι πλέον πιο συμπαγής στην άμυνα, δεν δέχεται πολλά γκολ κι έχοντας τη δυνατότητα να σκοράρει μπορεί να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κάπως έτσι θα είναι η συνταγή του Σωφρόνη Αυγουστή και στο Στάδιο «Αλφαμέγα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ