aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το who is who του Παπασταύρου

Ομόνοια: Το who is who του Παπασταύρου

Και τ’ όνομα αυτού… Σταύρος Παπασταύρου! Ο λόγος για τον Κύπριο επενδυτή, που ζει μόνιμα στην Αμερική και ενδιαφέρεται να επενδύσει στην Ομόνοια. Ποιος είναι όμως αλήθεια ο κ. Παπασταύρου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομόνοια: Στην Αμερική με… μάτια στην Κύπρο!

Ο Σταύρος Παπασταύρου μετανάστευσε από την Κύπρο στην Αμερική για να ξεκινήσει καριέρα στα κτηματομεσιτικά. Το 1997, δημιούργησε την εταιρεία «The Money Source» (πηγή χρήματος) ως ένας μεσίτης υποθηκών στην Νέα Υόρκη. Σήμερα, η εταιρεία είναι από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους, ιδιωτικούς δανειολήπτες που έχουν άδεια σε εθνικό επίπεδο. Τον τελευταίο χρόνο η συγκεκριμένη εταιρεία έχει μπει στο ΤΟΠ-15 ως ανταποκριτής-επενδυτής στη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανοιχτή γραμμή… ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗ

Κάτω από την ηγεσία του Κύπριου επιχειρηματία η εταιρεία ξεκίνησε μια πλατφόρμα εξυπηρέτησης δανείων μέσω διαδικτύου, την SIME «Servicing Intelligence Made Easy» (Η εξυπηρέτηση της νοημοσύνης έγινε εύκολη), η οποία παρέχει αναφορές και διαφάνεια σε πραγματικό χρόνο. Αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα αναγνωρίζει ότι το χαρτοφυλάκιο εξυπηρέτησης περιλαμβανομένων των δανειοληπτών, είναι το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο μιας επιχείρησης που πρέπει να καλλιεργείτε σε πραγματικό χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομόνοια: Σταύρος Παπασταύρου ο ενδιαφερόμενος επενδυτής

Ο Σταύρος Παπασταύρου παρουσιάζει με υπερηφάνεια το μότο του κάτι με το οποίο συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά. Το μότο του είναι «Καμία δικαιολογία», το θεωρεί σαν μια έκκληση που δρα και αντανακλά, είναι μια κουλτούρα της εταιρίας για να βρίσκει λύσεις σε ζητήματα λογοδοσίας και αποτελεσμάτων. Με αυτό τον τρόπο, ο Κύπριος επιχειρηματίας κρατά τις βάσεις τις εταιρείας με τις ίδιες ιδέες με μια ομάδα που απαρτίζεται από 600 εργαζόμενους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αίτημα για μετάθεση της Εκλογικής Συνέλευσης της Ομόνοιας!

«Η βιομηχανία είναι ιδιαίτερα επιρρεπής στην αλλαγή και είναι εύκολο να πέσεις σε μια παγίδα, γι αυτό και εμείς αντιδρούμε συνεχώς. Ο τρόπος που εργάζομαι είναι να βάζω μακροπρόθεσμους στόχους ούτως ώστε οι στόχοι να με καθοδηγούν για τις καθημερινές μου αποφάσεις», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ