aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στην Αμερική με… μάτια στην Κύπρο!

Ομόνοια: Στην Αμερική με… μάτια στην Κύπρο!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Κύπριο επενδυτή, φίλο της Ομόνοιας, που ζει μόνιμα στην Αμερική, έχει προσεγγίσει ομάδα μελών – επιχειρηματιών του σωματείου (που ήταν παρόντες σε πρόσφατη συνάντηση σε ξενοδοχείο της Λευκωσίας) και είναι σε ανοιχτή γραμμή μαζί του. Πληροφορίες φέρουν τις δυο πλευρές να έχουν προχωρήσει σε σημαντικό σημείο τις συζητήσεις τους, έχουν ανταλλάξει έγγραφα και γίνεται μια προσπάθεια τις τελευταίες ώρες για να υπάρξει κατάληξη. Μάλιστα, είναι έτοιμος να βάλει για αρχή το ποσό των 2.500.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αίτημα για μετάθεση της Εκλογικής Συνέλευσης της Ομόνοιας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», όπως έχουν μεταφερθεί από μέλη της συγκεκριμένης ομάδας ατόμων που με δική της πρωτοβουλία προσεγγίστηκε ο επενδυτής, υπάρχει πολύ καλή προοπτική και δεν θέλουν με τίποτα να πάει χαμένη. Παρόλο που τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο εάν δεν πέσουν οι υπογραφές, επιθυμία τους είναι να τους δοθεί χρόνος για να αξιοποιήσουν αυτή την προοπτική πάντοτε για το καλό του σωματείου που βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη οικονομικά θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατσουρίδης: «Την Μεγάλη Βδομάδα θα αποφασίσω οριστικά»

Γι’ αυτό και ζητήθηκε προφορικά, εάν χρειαστεί θα γίνει και γραπτώς, από τη διοίκηση όπως μεταφέρει την Εκλογική Γενική Συνέλευση δυο βδομάδες μετά, δηλαδή περί τα τέλη Απριλίου. Αυτό έγινε ούτως ώστε να τους δοθεί χρόνος για να ολοκληρώσουν τις επαφές τους και να διασφαλίσουν τους καλύτερους όρους για τον σύλλογο και τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η επένδυση. Θεωρούν τα συγκεκριμένα μέλη πως αξίζει τον κόπο και δεν χάθηκε ο κόσμος εάν πάρει παράταση μερικών ημερών η Συνέλευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μιλτής, ο… τζόγος και η κάθαρση [ηχητικό]

Ακόμη, όπως πληροφορούμαστε, ο συγκεκριμένος άνθρωπος που παρουσιάζεται ως υποψήφιος επενδυτής, μπορεί να μη ζει και να δραστηριοποιείται στην Κύπρο όμως έχει τους συνεργάτες του εδώ, επίσης Ομονοιάτες, που γνωρίζουν τι επικρατεί στο ποδόσφαιρό μας και κυρίως στην Ομόνοια. Μάλιστα, οι επαφές ανάμεσα στην ομάδα αυτή των μελών του σωματείου και τον επενδυτή άρχισαν προ καιρού, σε κάποιο στάδιο «πάγωσαν», όμως σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση έχουν ξανά «ζεσταθεί» και βρίσκονται σε καλό δρόμο. Εάν θα καρποφορήσει η προσπάθεια είναι κάτι που θα γίνει γνωστό λίαν συντόμως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Xριστοδούλου: «Αυτοί δεν έχουν θέση στο συνδυασμό Κατσουρίδη»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ