aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το -3 και το σημαντικό πλεονέκτημα

Ομόνοια: Το -3 και το σημαντικό πλεονέκτημα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πέντε στροφές πριν το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, η Ομόνοια είναι στο -3 από την 6η θέση στην οποία βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα. Με το τέλος της 17ης αγωνιστικής, η Ομόνοια κατάφερε με τη νίκη της να μειώσει τη διαφορά από τους 4 στους 3 βαθμούς από τη θέση που κυνηγά, που είναι η έκτη.

Διαβάστε επίσης: Σχεδόν ένα χρόνο μετά η Ομόνοια και τέσσερα ο Κολοβός!

Τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Πλέον, «τρέχει» τη Νέα Σαλαμίνα, της οποίας μάλιστα υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας, αφού το πρόσφατο 3-1 είναι καλύτερο από το 0-1 που έχασε στο ματς του Α’ γύρου. Έχει αυτό το πλεονέκτημα το «τριφύλλι» έναντι των ερυθρολεύκων, εάν με το τέλος της Α’ φάσης συγκεντρώσουν τους ίδιους βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Με €100.000 κάνει «δικό» της τον Κολοβό!

Η Ομόνοια κατάφερε να φτιάξει την αγωνιστική εικόνα της και ταυτόχρονα να μειώσει τη διαφορά. Αυτό που θα έχει σημασία είναι να φθάσει στη μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή μέσα από τα παιχνίδια που ακολουθούν, υπερπηδώντας τουλάχιστον έναν αντίπαλο για να επιτευχθεί ο αρχικός στόχος. Ακολούθως, θα μπορεί να σκέφτεται και πώς θα υλοποιήσει τον στόχο της διασφάλισης ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ