aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Με €100.000 κάνει «δικό» της τον Κολοβό!

Oμόνοια: Με €100.000 κάνει «δικό» της τον Κολοβό!

TOY KΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τις τελευταίες μέρες, μετά το ματς της Ομόνοιας με τη Νέα Σαλαμίνα, το όνομα του Δημήτρη Κολοβού «παίζει» πολύ. Με τα δυο γκολ που πέτυχε και η ασίστ που έδωσε στον Ραμίρες, ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης. Ο 25χρονος Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός συνοδεύεται από πολύ καλά χαρακτηριστικά, όπως η τεχνική κατάρτιση, η ταχύτητα, το γκολ.

Η Ομόνοια συμφώνησε με την Μένχελεν όπως αποκτήσει τον Κολοβό με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν και αν ικανοποιήσει να έχει το δικαίωμα αγοράς του. Εφόσον ο Ελλαδίτης συνεχίσει όπως άρχισε με τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, θεωρείται βέβαιο πως ο Σύλλογος της Λευκωσίας θα πληρώσει για να τον κάνει «δικό» της. Το ποσό που έχει συμφωνηθεί σε περίπτωση αγοράς του ποδοσφαιριστή είναι 100.000 ευρώ. Ποσό που δεν κρίνεται ιδιαίτερα μεγάλο.

Διαβάστε επίσης: Η Ομόνοια κοιτάει την «καμπούρα» της

Ο Κολοβός παρουσιάζεται αποφασισμένος να κάνει με τη φανέλα της Ομόνοιας νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Μάλιστα αυτό που είδαν οι φίλοι της ομάδας το περασμένο Σάββατο από τον 25χρονο άσο ήταν μόνο η αρχή, λένε όσοι γνωρίζουν τον ποδοσφαιριστή. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το 2013 σε ηλικία 20 χρονών ο ύψους 1.84μ. μεσοεπιθετικός πήρε μετεγγραφή από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Στην Ομόνοια, αυτό που προσδοκούν στην παρούσα φάση είναι να βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τον στόχο της στην τρέχουσα σεζόν και στην πορεία αναμένεται να πληρώσουν την Μένχελεν και να αποκτήσουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης:Σχεδόν ένα χρόνο μετά η Ομόνοια και τέσσερα ο Κολοβός!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ