aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣχεδόν ένα χρόνο μετά η Ομόνοια και τέσσερα ο Κολοβός!

Σχεδόν ένα χρόνο μετά η Ομόνοια και τέσσερα ο Κολοβός!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Χρειάστηκε να περάσει σχεδόν ένας χρόνος για να πανηγυρίσει η Ομόνοια σε αγώνα πρωταθλήματος μια νίκη πετυχαίνοντας τρία γκολ! Απίστευτο και όμως αληθινό για μια ομάδα που στο παρελθόν ήταν στο DNA της να αποδίδει επιθετικό ποδόσφαιρο, σημειώνοντας αρκετά τέρματα και έχοντας πάντα στις τάξεις της ποδοσφαιριστή που διεκδικούσε την πρωτιά στους σκόρερ.

Διαβάστε επίσης: Βλέπουν και αποθεώνουν οι Ελλαδίτες: «Σούπερ δίδυμο Μαυρίας-Κολοβός»

Τελευταία φορά που οι «πράσινοι» έβαλαν τρία γκολ (σε αγώνα πρωταθλήματος) ήταν με αντίπαλο τον Άρη στις 10 Φεβρουαρίου 2018, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2017-18. Το «τριφύλλι» κατάφερε να φτάσει το περασμένο Σάββατο στην επικράτηση επί της Νέας Σαλαμίνας (3-1), έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Κολοβό, ο οποίος σκόραρε δις και έδωσε μια ασίστ στον Ραμίρες.

Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός κατάφερε να βρει δίχτυα δύο φορές, κάτι που είχε να κάνει από τον καιρό που αγωνιζόταν στον Πανιώνιο. Τελευταία φορά που είχε «ματώσει» δύο φορές τα αντίπαλα δίχτυα, ήταν κόντρα στον Παναιτωλικό (3-0) στις 5 Απριλίου 2015!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ