aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τέταρτη νίκη ίσον τρόπαιο

Ομόνοια: Τέταρτη νίκη ίσον τρόπαιο

Την τέταρτη νίκη της στον θεσμό του Κυπέλλου στην τρέχουσα σεζόν θα ψάξει η Ομόνοια, που θα ισούται με το τρόπαιο. Η ομάδα της Λευκωσίας έφθασε στον τελικό της διοργάνωσης έχοντας απολογισμό τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα. Επικράτησε των Καρμιώτισσας (2-1), ΑΠΟΕΛ (2-0) και Πάφος FC (3-1).

Όλες οι νίκες έδωσαν πρόκριση. Με την ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών ήταν μονός ο αγώνας, ενώ στις άλλες δύο περιπτώσεις ήταν επαναληπτικοί αγώνες. Ανέτρεψε την μοναδική ήττα στη διοργάνωση από τον ΑΠΟΕΛ (1-2), ενώ είχε μείνει στην ισοπαλία (1-1) με την Πάφος FC εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης.

Ο τελικός είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας και το αποτέλεσμά του κρίνει έναν τίτλο και παράλληλα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το τι προηγήθηκε δεν μετράει. Αυτό που θα έχει σημασία είναι, η Ομόνοια να παρουσιαστεί έτοιμη από κάθε άποψη και να ψάξει την τέταρτη και «χρυσή» νίκη της στο κύπελλο. Έχει την εμπειρία, ενώ είναι η κάτοχος του θεσμού. Η κάθε λεπτομέρεια παίζει ρόλο, ενώ το κάθε λάθος δεν συγχωρείται. Οι πράσινοι θα αναζητήσουν την τέλεια εμφάνιση, αυτή που θα τους οδηγήσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ