aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ορατός ο κίνδυνος για αρνητικό ρεκόρ, εκτός κι αν…

Ομόνοια: Ορατός ο κίνδυνος για αρνητικό ρεκόρ, εκτός κι αν…

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, η Ομόνοια παραμένει σταθερά στην 6η θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς. Η πιο πάνω θέση θα είναι και η τελική, καθώς η διαφορά από την πέμπτη ομάδα είναι στους 13 βαθμούς.

Αυτό που θα θελήσει να αποφύγει η Ομόνοια στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια, κι ας έχει το μυαλό στον τελικό κυπέλλου, είναι να μην «γράψει» τις περισσότερες ήττες σε μια σεζόν. Είναι ήδη στις 15. Ο χειρότερος απολογισμός καταγράφηκε την περίοδο 2017-18 όταν μέτρησε 17 ήττες, ενώ την αμέσως επόμενη σεζόν (2018-19), την πρώτη επί Παπασταύρου, έφθασε τις 16 ήττες.

Untitled

Μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ένα κίνητρο για τον Αυγουστή και τους ποδοσφαιριστές του, να μην χρεωθούν την πιο αποτυχημένη σεζόν στην ιστορία του συλλόγου όσον αφορά σε ήττες. Η Ομόνοια στα τρία τελευταία ματς θα αγωνιστεί απέναντι σε Πάφος FC και Άρη εκτός έδρας και ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Στον σχετικό πίνακα φαίνονται οι ήττες του «τριφυλλιού» ανά σεζόν, από τότε που το πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο φάσεις.

Η Ομόνοια συνεχίζει την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα με την Πάφος FC το προσεχές Σάββατο. Επανέρχεται σίγουρα ο Χαραλάμπους, ίσως και οι Μάθιους, Μίλετιτς.

Εξάλλου, η Ομόνοια ολοκλήρωσε το 2022 με έλλειμμα €1.224.098, σύμφωνα με τις οικονομικές καταστάσεις για το ημερολογιακό έτος 2022 που δημοσιοποίησε η ΚΟΠ. Το λογιστικό χρέος είναι στα €22.202.035. Από το σύνολο υποχρεώσεων μεγάλο μέρος αφορά σε χρέος της εταιρείας προς τον Σταύρο Παπασταύρου, ο οποίος πέραν των άλλων επένδυσε €6.500.000 με την ανάληψη των καθηκόντων του τον Μάιο του 2018.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ