aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Στη βιτρίνα για πώληση ο Λοΐζου

Ομόνοια: Στη βιτρίνα για πώληση ο Λοΐζου

Το ραγισμένο γυαλί στις σχέσεις της Ομόνοιας με τον Λοΐζο Λοΐζου έγινε θρύψαλα, με τη διοίκηση των πρασίνων να ανακοινώνει το απόγευμα της Τρίτης (16/8) ότι ο ποδοσφαιριστής έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας, εμμένοντας στην απόφασή του να μην αγωνιστεί ξανά με την πράσινη φανέλα και να πάρει μετεγγραφή σε προηγμένο πρωτάθλημα.

Το εδώ και μέρες τεντωμένο σχοινί κόπηκε με αποτέλεσμα ο 19χρονος εξτρέμ να είναι με το ένα πόδι εκτός «Ηλίας Πούλλος». Το αν θα διαβεί την πόρτα της εξόδου ή θα ανατραπούν τα δεδομένα τις επόμενες ημέρες, είναι ερώτημα που θα απαντηθεί μέχρι την 31η Αυγούστου. Mέχρι τότε η λογική λέει πως ο Λοΐζου θα είναι στη βιτρίνα για πώληση.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Ο Λοΐζου έθεσε εαυτό εκτός ομάδας!»

Άλλωστε, το μήνυμα που μετέφερε η διοίκηση της Ομόνοιας τόσο στον ποδοσφαιριστή, όσο και στο οικογενειακό του περιβάλλον, ως απάντηση στην επιθυμία του να μετεγγραφεί σε ομάδα του εξωτερικού είναι ξεκάθαρο: να φέρει πρόταση που να ικανοποιεί τα θέλω της διοίκησης. Όπως ξεκαθαρίζουν στην ανακοίνωσή τους οι πράσινοι, η μοναδική πρόταση που δέχθηκαν στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο αφορούσε δανεισμό του Λοΐζου χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα, και όπως ήταν λογικό απορρίφθηκε.

Διαβάστε εδώ: Ομόνοια: Πρόταση για αύξηση €100.000 ετησίως στον Λοΐζου!

Στο επόμενο επεισόδιο του σίριαλ Λοΐζου – Ομόνοια προφανώς η πλευρά του ποδοσφαιριστή θα εντατικοποιήσει τις προσπάθειές της για να φέρει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, ώστε να αποχωρήσει. Σε αντίθετη περίπτωση ελλοχεύει ο κίνδυνος να μείνει σε αδράνεια κάνοντας τεράστιο πισωγύρισμα στην καριέρα του, ενώ την ίδια ώρα Ομόνοια θα δει ένα περιουσιακό της στοιχείο να χάνει από την αξία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ