aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Ο Λοΐζου έθεσε εαυτό εκτός ομάδας!»

Ομόνοια: «Ο Λοΐζου έθεσε εαυτό εκτός ομάδας!»

Το γυαλί στις σχέσεις της Ομόνοιας με τον Λοΐζου Λοΐζου έγινε θρύψαλα. Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των πρασίνων μετά από επιθυμία του διεθνούς μεσοεπιθετικού τίθεται εκτός ομάδας καθώς παραμένει στην απόφασή του να μην αγωνιστεί ξανά στην Ομόνοια. Οι πράσινοι στη ανακοίνωσή τους επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες του Goal.com.cy ότι ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να υπογράψει συμβόλαιο επέκτασης συμβολαίου που του προτάθηκε.

H ανακοίνωση της Ομόνοιας

«Ο Λοΐζος Λοΐζου έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας καθώς παραμένει στην απόφασή του να μην αγωνιστεί ξανά στην Ομόνοια αφού, όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε, επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα. Επίσης, ο ποδοσφαιριστής απέρριψε την πρόταση που του υποβάλαμε για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας μας με πολύ καλύτερους όρους από το υφιστάμενο συμβόλαιό του και ξεκαθάρισε πως αυτό το ενδεχόμενο δεν τον ενδιαφέρει.

Μέχρι να φτάσουμε στην σημερινή κατάληξη είχαν προηγηθεί κάποια γεγονότα.

Πριν την έναρξη της προετοιμασίας ο Λοΐζου ενημέρωσε γραπτώς την ομάδα πως εάν δεν γινόταν εφικτό να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου, τότε δεν θα αγωνιζόταν ξανά στην Ομόνοια. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής επαναλάμβανε αυτή τη θέση του σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Από την πλευρά του ο Σύλλογος προσπάθησε επανειλημμένα να βοηθήσει τον Λοΐζου να λάβει τις σωστές αποφάσεις για τη δική του καριέρα, αλλά και για την Ομόνοια.

Επεξηγήθηκε στον ποδοσφαιριστή πως για να αποχωρήσει από την Ομόνοια θα πρέπει να έρθει πρόταση που να ικανοποιήσει τον ίδιο και τον Σύλλογο. Κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμη την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο, καθώς έχουμε δεχτεί μια πρόταση πριν περίπου ένα μήνα για δανεισμό του ποδοσφαιριστή χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα, κάτι που δεν ικανοποιεί την Ομόνοια.

Επίσης, ο Σύλλογος εξέφρασε στον Λοΐζου την άποψη πως θα ήταν καλό να προχωρήσουμε με την πρόωρη ανανέωση συνεργασίας, ώστε ο ποδοσφαιριστής έχοντας ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο, με αισθητά αυξημένες απολαβές, να προπονείται και να αγωνίζεται απερίσπαστος, σοβαρός και προσηλωμένος μέχρι να έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τον ίδιο και Ομόνοια. Επιπλέον, επισημάναμε στον ποδοσφαιριστή πως θα πρέπει μέσω της αγωνιστικής του παρουσίας να προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων από πιο προηγμένα πρωταθλήματα, ώστε να πετύχει αυτό που επιδιώκει. Μάλιστα, τονίσθηκε στον Λοΐζου πως θα είναι ιδιαίτερη χαρά για τον Σύλλογο εάν ένας ποδοσφαιριστής γέννημα – θρέμμα του, υλοποιήσει τα όνειρά του.

Παρά τις προσπάθειες ο Λοΐζου παρουσιάζεται μέχρι σήμερα αμετακίνητος στη θέση του: Δηλώνει πως δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ομόνοια γιατί θέλει να πάει σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα.

Με βάση τα δεδομένα όπως τα έχουμε περιγράψει πιο πάνω και λαμβάνοντας υπόψη αφενός το γεγονός πως ο Λοΐζου προπονείται ατομικά καθώς παραπονιέται για ενοχλήσεις στον αστράγαλο και αφετέρου το ταξίδι της ομάδας στο Βέλγιο, ο ποδοσφαιριστής θα προπονείται με την ομάδα Κ19. Η Ομόνοια τηρεί πλήρως όσα προβλέπονται στο συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή και αυτό θα συνεχίσει να πράττει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ