aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πρόταση για αύξηση €100.000 ετησίως στον Λοΐζου!

Ομόνοια: Πρόταση για αύξηση €100.000 ετησίως στον Λοΐζου!

Πρόταση επέκτασης του συμβολαίου από την Ομόνοια έχει στα χέρια του ο Λοΐζος Λοΐζου, όπως επιβεβαιώθηκε επισήμως από τον εκπρόσωπο Τύπου των πρασίνων.

«Ναι, έχουμε προτείνει συμβόλαιο για επέκταση συμβολαίου στο Λοΐζο, με πολύ καλύτερους οικονομικούς όρους και αυτή η διαδικασία είναι σε εξέλιξη», δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρίου, πριν την έναρξη του αγώνα με τον Απόλλωνα για το σούπερ καπ.

Το υφιστάμενο συμβόλαιο του Κύπριου διεθνούς μεσοεπιθετικού έχει ισχύ μέχρι τον Μάη του 2024, με μηνιαίες απολαβές 3.000 ευρώ (χωρίς τα μπόνους). Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy η προσφορά της Ομόνοιας για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας έως το 2026 προνοεί γενναία αύξηση απολαβών. Αρχικά η προσφορά ήταν στις 100.000 ευρώ τον χρόνο, όμως στην πορεία αυξήθηκε και αγγίζει τις 130 χιλιάδες ευρώ.

Ο 19χρονος εξτρέμ επιθυμεί να πάει σε ομάδα του εξωτερικού και δεν θέλει να δεσμευτεί μέχρι το 2026, από τη στιγμή που οι πράσινοι (όπως υποστηρίζει η πλευρά του) δεν έδειξαν «ζεστοί» σε νέα προσφορά που έφθασε από ομάδα της Ολλανδίας ή για να ακριβολογούμε από ατζέντη που εκπροσωπεί ομάδα Α’ Κατηγορίας της χώρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ